Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bajban vagyok, nagy hülyeséget...

Imiike kérdése:

Bajban vagyok, nagy hülyeséget csináltam kérlek segítesetek?!

Figyelt kérdés
Nagy hülyeséget csináltam főképpen én már nem magamat sajnálom hanem hogy ha ez bebizonyosodik a családom fog én miattam szégyenkezni mit tegyek? Tegnap csináltam olyat amit nagyon megbántam de már nem lehet visszaforditani már kezdek depressziós lenni és megakarok halni, öngyilkosságra gondoltam, megmerném azt is tenni csak akkor is a családomat sajnálnám csak, Olyan dolog van a tulajdonomban ami nem az enyém és már tényleg megbántam nem buktam le meg semmi szemtanú, viszont nem tudom hogy mit csináljak???
2012. ápr. 7. 12:58
1 2
 1/12 anonim válasza:
mond meg,hogy az utcán találtad....Vagy egyszerűen mond meg...
2012. ápr. 7. 13:11
 2/12 anonim válasza:

Elég zavaros ez a sztori, nem tudnál picit pontosabban írni?

Valld, be nekik az igazat, hogy nagyon megbántad. Az embernek vállalni kell a felelősséget a tetteiért!

2012. ápr. 7. 13:13
 3/12 Törpetacseszhwok válasza:
Mit csináltál?
2012. ápr. 7. 13:17
 4/12 A kérdező kommentje:
nem tudnak a szüleim meg senki semmit. de valahogy úgy érzem hogy ki fog derűlni..ja az amit elvittem 300e FT értékben van de nem szeretném elmondani hogy mi az.
2012. ápr. 7. 13:27
 5/12 A kérdező kommentje:
de én nem azt akarom elmagyarázni hogy honnan van.mert ez a tárgy elvan dugva nem is fogják megtalálni. csak olyan lelkiismeret furdalásom van. tegnap berugtam a haverokkal és azért tettem ezt. ma meg már egész nap erre gondolok..nem tudok másra gondolni. igazából engem ebbe belehúztak. magamtól sose csinálnál/csináltam ilyet. Valahogy úgy érzem hogy ennek més súlyos következménye lesz...
2012. ápr. 7. 13:34
 6/12 Törpetacseszhwok válasza:
Szerintem ha elmondod hogy berugtatok és mennyire lelkifurdalásod van, megértik és segítenek visszavinni azt a dolgot.:)
2012. ápr. 7. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
bele ne halj már, örüljél hogy nálad van. elloptad vagy találtad? ha elloptad az kicsit súlyosabb, de használd egyedül a szobádban és akkor senki sem jön rá. ha találtad akkor meg örüljél neki hogy ilyeneket találsz, én még dicsekednék is vele, lol. vagy nem is tudom, tegnap találtam egy százast az utcán gondolom most meg kéne ölnöm magam mert nem kerestem meg a tulajdonost, jajj istenem mi lesz veleem :S
2012. ápr. 7. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
ja vagy úgy, be voltatok rúgva és elloptad? akkor marad az első opció, ne beszélj róla és használd a szobádban. bele ne halj már.
2012. ápr. 7. 14:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Annyi hogy ezt közterületről vittem el. annyit mondok hogy műszaki cucc. De biztos lesz ebből egy feljelentés. Milyen eljárások lehetnek ebből?
2012. ápr. 7. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
36%

Remélem megtalálnak, lecsuknak, aztán a cellatársad meg agyonver.

Mocskos tolvaj...

2012. ápr. 7. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!