Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 15 vagyok. Kipróbáltam a...

15 vagyok. Kipróbáltam a pelenkát, de lebuktam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyukámmal élek, és kipróbáltam milyen ez. (izgat szexuálisan, meg csak tetszik is)

Tegnap este felvettem, kipróbáltam, és "használtam", de már este volt, nem tudtam kidobni úgyhogy levettem, összehajtottam, hogy holnap, vagyis ma kidobjam.

Viszont felvettem egy másikat, és abban aludtam, csak az volt a baj, hogy 10 kor keltem fel, anyámra, aki bejött a szobámba, amikor sosem szokott mert mindig felkelek normálisan, és megtalálta a pelenkámat, a használtat, és ki voltam takarózva félig, így meglátta, hogy rajta is van. nem mondott semmit csak elkezdett hangosan nevetni, ami nekem nagyon rosszul esett, én meg sírni, és elkezdte mondani hogy most mi van? visszafelé fejlődsz? nagyon rosszul esett, akkor bevágtam az ajtót, és azóta a szobámban vagyok, még csak nem is ettem. mit tegyek?

15f

2012. márc. 31. 14:18
1 2
 11/12 ementali ***** válasza:

Hát igen, biztos vagyok benne, hogy nagyon rosszul érezted magadat, de van jó is a dologban. A szülök sok mindent megértenek a gyerekeikkel kapcsolatba, ugyanakkor féltik is őket és a szokatlan dolgoktól megijednek és sokszor nem megfelelően reagálnak. Úgy gondolom, hogy bár bántónak érezted, de az, hogy anyukán nevetett, az pozitív jel, nyitott arra, hogy beszélj vele.

Javaslom, hogy ne mondj el mindent, amit fent leírtál, mert ez a lelki állapot és fétist (szexuális kedvtelés) az ügyben nem érintettek nem értik meg, így inkább arról beszélj, hogy jobban alszol, biztonságosabban érzed magad éjszaka, ha pelenka van rajtad, ezt a részét könnyebben megérti édesanyád és ebbe adott esetbe bele is tud nyugodni vagy akár segíthet (engedd meg neki) pelenka vásárlásban.

2013. márc. 14. 12:23
 12/12 anonim válasza:
Ahogy olvasom a történetet, csak arra tudok gondolni, hogy másoknak mennyi ideje van arra, hogy hülyébbnél hülyébb történeteket írjanak a gyakori kérdésekre.
2019. febr. 23. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!