Ha beteg vagyok, influenzás, gáz ha felveszek egy pelenkát? Mert a toalett messzi van.
Figyelt kérdés
emeletes ház, én fenn a mosdó lent, és magas a lázam, és nem akarok mászkálni. inkább pihenni.
19f
2012. márc. 3. 19:57
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem elég gáz, azért wc-re 19 évesen illő lenne kifáradni, még lázasan is, de ahogy te jónak látod.... Viszont a kérdés szerintem fake, mert nem hinném hogy egy 19 éves embernek ennyi sütnivalója lenne.
2/4 anonim válasza:
Jobb lenne egy szobavécét használni, vagy egy bilit. Lefeded és a lehető leghamarabb űríted, vagy űríteted. A pelenkában rosszul fogod érezni marad. Ez a legrosszabb megoldás, hidd el.
3/4 ementali válasza:
Miért lenne gáz, ha neked jó így?
4/4 anonim válasza:
Annyira bírom, hogy az összes pasi meg van halva, ha lázas :D
Én 39,5-el még simán rohangásztam föl-alá, meg intéztem a dolgaimat, csak kicsit rázott a hideg. Barátom meg 38-al már a temetését tervezgette... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!