15 vagyok. Kipróbáltam a pelenkát, de lebuktam. Mit csináljak?
Anyukámmal élek, és kipróbáltam milyen ez. (izgat szexuálisan, meg csak tetszik is)
Tegnap este felvettem, kipróbáltam, és "használtam", de már este volt, nem tudtam kidobni úgyhogy levettem, összehajtottam, hogy holnap, vagyis ma kidobjam.
Viszont felvettem egy másikat, és abban aludtam, csak az volt a baj, hogy 10 kor keltem fel, anyámra, aki bejött a szobámba, amikor sosem szokott mert mindig felkelek normálisan, és megtalálta a pelenkámat, a használtat, és ki voltam takarózva félig, így meglátta, hogy rajta is van. nem mondott semmit csak elkezdett hangosan nevetni, ami nekem nagyon rosszul esett, én meg sírni, és elkezdte mondani hogy most mi van? visszafelé fejlődsz? nagyon rosszul esett, akkor bevágtam az ajtót, és azóta a szobámban vagyok, még csak nem is ettem. mit tegyek?
15f
Legjobb védekezés a támadás!
Egyrészt anyukád jó fej lehet, hogy ilyen humorosan fogta fel, más anyuka rögtön pánikolna, hogy baj van a fiacskájával.
Szerintem menj oda röhögj te is és mondd el neki, hogy valamit olvastál valahol és kiváncsiságból kipróbáltad de ne nézzen hülyének nem zakkantál meg nem kell megijedni.
szerintem is jófej anyud van :D
tök jól reagálta le xD
am meg mi van semmi?
röhögött rajta, nem ordibált hogy akkor húzzatok pszichomókushoz...
am én meg ennyi idősen lányként yaoi és yaoi incest képeket mutattam anyumnak... nah az se jobb... de csak röhögött meg elpirult. :D és nem nézett betegnek... pedig ezek már elég perverz dolgok szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!