Ez egy angol mondat és hiányoznak belőle szavak amiknek a betűi összekeveredtek, be kell behelyettesíteni a szavakat. Segítettek nkem? (aiLnt) (aekps) (egnorrSt) (gino) (bginox) (lnoy) (dlorw) (abckl) (eilrsv) (eiprz)
Van aminél gondolkodni sem kell, például a kimaradt olimpiai karika színe adott, oda nem kerülhet más, csak egy szín. Vagy ahol nagy betű van, ott csak nagy lehet, vagy ahol van egy logikai összefüggés, ott is egyértelműek. Az ilyen típusú feladat két részből áll: szókincs, felismered-e az összekevert szavakat, és be tudod-e helyettesíteni a megfelelő szövegkörnyezetbe.
Most ha megmondják a választ, abból nem tanulsz sokat.
1. consisted of SPEAK (aekps)
1. beszédből állt
2. 200 metres ONLY (lnoy)
2. csak 200 méter
3. other events added, e.g. BOXING (bginox)
3. egyéb eseményt adtak hozzá, például a boxolást
4. five rings: blue, yellow, BLACK (abckl), green, and red.
4. öt karika: kék, sárga, fekete, zöld, piros
5. five continents of the WORLD (dlorw)
5. a világ 5 kontinense
6. which is LATIN (aiLnt) for
6. ami latinul így hangzik:
7. Swifter, Higher, STRONGER (egnorrSt)
7. gyorsabb, magasabb, erősebb
8. gold, SILVER (eilrsv), and bronze
8. arany, ezüst és bronz
Azokat pont hogy tudtam...:\\
És amúgy köszi, csak sürgősen meg kellett csinálni MÉG TÖBB feladatot is és ezt inkább kiírtam.:DDD
They had to be free men, and .... Greek. The was ....... a crown of olive leaves.
(glno)(ami szeritem long) (hosw)(ami szerintem show) (epirz)
(amit nem tudok)
bocsi ezt kihagytam.:DDD Tudsz segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!