Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tapasztaltatok már megmagyaráz...

Tapasztaltatok már megmagyarázhatatlan dolgokat? Én igen. És nem tudom mit higgyek.

Figyelt kérdés

2012. márc. 14. 19:09
1 2
 11/15 Teea válasza:
Nálunk is szokott minden este csoszogó hang lenni,múltkor kitettem a telefont az asztalra,persze bekapcsoltam a hangfelvevőt,reggel meghallgattuk,és lehetett hallani,egy ismeretlen férfi hangot.De volt olyan hogy nők beszélgetését lehetett hallani.Na meg amikor ide költöztünk egy szőke férfi ment el az ablak előtt,és amikor kimentünk már sehol se volt,és az a furcsa,hogy ez néha még megismétlődik,már az unokatestvérem is látta,meg a bácsikám is.A kutyák,meg múltkor elém álltak,és elkezdtek morogni,meg ugatni,pedig senki nem volt ott.Mintha megakartak volna védeni.Na meg néha kinyílnak az ajtók,meg elmozdulnak a bútorok.(maguktól)...stb
2012. márc. 20. 12:00
 12/15 anonim válasza:

Én egyszer kinéztem az ablakon éjszaka teljes szélcsendben, és az egyik fáról leesett egy ág hirtelen. Nem tudtam mire vélni, talán csak száraz lehetett.

A másik pedig, hogy gyakran éjjelenként a padlástérből olyan hangokat hallok, mintha valamilyen állat a cserepeken rohangálna, és mindezt hangosan műveli, és nagyon megijeszt. Egér nem lehet, mert annál sokkal nagyobb zajt csap, a macskánk soha nem mászik a tetőre, és nyest sem lehet, mert a házunk mellett nincs olyan fa, amiről átmászhatna a házra. Mellesleg nem hinném, hogy egy nyest éppen egy majdnem városközponti házban telepedne le. Kell lennie valami értelmes magyarázatnak, de eddig nem sikerült rájönnöm.

2012. márc. 21. 20:17
 13/15 Kaarooliinaa válasza:
szia én sokszor látok dolgokat!a minap a b nőimmel rémtörténeteket meséltünk és láttam valami fényt meg fura hangok jöttek meg most hogy olvastam hirtelen éreztem egy fuvallatot :S sokszor félek és megérzek dolgokat
2012. márc. 22. 19:23
 14/15 A kérdező kommentje:

pl. ..

Engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok. ...

És velem is történtek furcsaságok. ..

2012. márc. 23. 09:46
 15/15 anonim válasza:
Velem az tortent, hogy tel volt, es nem birtam aludni, mert megsultem, a szuleim mar reg aludtak, csak en voltam fent, es vegul bealudtam az agyamon, de nem takaroztam be, es annyit ereztem hogy valaki simogatja lagyan az arcom, ez kb 2 percig ment, a vegen mar nembirtam es felkeltem, de nemvolt ott senki hirtelen, es bevoltam takarozva..
2012. ápr. 24. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!