Furcsa illat. Éreztél már megmagyarázhatatlan furcsa illatot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Megfigyeltem, időnként furcsa illatokat érzek, és nem találok rá magyarázatot, ez miért van?!
2012. jan. 25. 01:55
1/7 anonim válasza:
Epilepszia, agytumor stb. Menj orvoshoz!
2/7 A kérdező kommentje:
idióta
2012. jan. 25. 21:14
3/7 A kérdező kommentje:
én az angyalokra gondoltam és Isten létezésére, teee...
nem mindenki olyan lelketlen mint egyesek....
2012. jan. 25. 21:18
4/7 anonim válasza:
én is szoktam. régebben pl amikor a víz alatt úsztam éreztem valami érdekes szagot...eléggé gyakran...mostanában nem szoktam :/. vagy például van, hogy kellemes parfüm illatot érzek csak úgy a semmiből :/
5/7 anonim válasza:
Hogy tudsz a víz alatt illatokat érezni?
Nem megy tele az orrod vízzel?
6/7 anonim válasza:
:D nem... pl amikor a tengeren esetleg uszodában belement az orromba a víz, sokszor éreztem furcsa szagokat. :I
7/7 anonim válasza:
Talán olyan anyagok voltak a vízben: valószínűleg a hidrogén, ami olyan érzéseket vált ki az agyból, mintha egy illatot éreznél.
Egyébként én is tapasztaltam ezt, a vízen kívül bizonyos ételek/italok ízleléséből, miközben az orromon vettem és fújtam ki levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!