Ebben a viccben mi a vicces?
Ágika, a szőke eladósodott. Elhatározza, hogy emberrablással szerez egy kis pénzt magának.
Lemegy a játszótérre, kinéz magának egy jómódúnak tűnő kislányt, odamegy hozzá, megragadja és behúzza egy fa mögé. Elővesz egy papírt és a kvetkező levelet írja:
"Elraboltam a fiát. Ha épségben akarja visszakapni, holnap egy barna papírzacskóban hagyjon 1000000 forintot a játszótér szélén található kuka mellett. Nem viccelek: Ágika, a szőke."
Azzal beteszi a levelet a gyerek zsebébe, és hazaküldi. Másnap izgatottan megy a megjelölt helyre. A barna boríték rendben ott van.
Kibontja, benne van az 1000000 forint, egy levél kíséretében: "Itt van a pénz, ahogy kérte. De Ágika! Hogy tehette ezt szegény szőke polgártársával?"
Ez nem vicces, hanem fárasztó.
De a lényege, hogy a szőke nő emberrablásként haza küldi a gyereket. Azaz, ha haza küldi, akkor a rablás értelmét vesztette.
De a lényeg, hogy a szőke anyuka annak ellenére, hogy a gyereke otthon van, oda rakja a pénzt a kuka mellé.
Elég fárasztó!!
Tudjátok mi az mikor a szőke nő festi a haját?
Mesterséges intelligencia.
Ebben ott a logikai bukfenc :) Egy részlet el van titkolva! :)
"kinéz magának egy jómódúnak tűnő kislányt,"
"Elraboltam a fiát."
Tehát a lánynak volt egy testvére, akit valóban el is rabolt, csak ezt nem említi a vicc :)
Úgyhogy itt tényleges emberrablás áll fenn :)
Ebben semmi...
A vicc amit magyarázni kell nem vicc.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:17
Na itt az okos ((:
Amúgy háromszori elolvasásra se értek belőle egy kukkot se :D
Festett fekete vagyok (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!