Mi a vicces ebben a viccben?
Amikor még a Tesco áruház békéscsabai üzletében dolgoztam, egy alkalommal bokros teendőim közepette arra lettem figyelmes, hogy valaki megráncigálja a pulcsim alját (még márciusban is Boldog Karácsonyt! feliratú pulóvert viseltem, mert nem kaptam másikat, de ez részletkérdés). Szóval valaki megcibálta a pulcsimat, ám mire hátra fordultam, nem láttam senkit, illetve egészen addig nem, míg le nem pillantottam. Egy maszatos képű, ötéves forma gyermek hüppögve kérdezte:
- Bocsánat, hol lehet bemondatni, hogy elvesztem?
Ja kérem, a rutin.
pff..hát ez nekem is magas...biztos hogy igy van a vicc?
mindenesetre engem is érdekelne...
hát... esetleg az hogy még kasrácsonykor veszett el és rutinosan kiszúrta az akkor éppen ottlevő dolgozónak a pulcsiját?
ennek semmi értelme nem volt amit irtam...o.O :D
Mert ez nem vicc. Ahogy te is írtad: Megtörtént esetek.
Csak épp egy humor oldalon kapott helyet ez is, mert neki vicces volt ez a helyzet. A rutin... nyilván látott már ott egysmást, aki írta. :)
Ez nem vicc, hanem megtörtént eset.
És a rutint nem magára, hanem a kissrácra értette, aki rögtön azzal kezdett, hogy hol lehet bemondatni, hogy elveszett. Rutinos lehet az elveszésben és bemondatásban, ha már így tudja.
Értitek? :D
HAHAHAHAHAHAHA!!
Ez de jó volt,írj még ilyeneket,megszakadok a röhögéstől EZAZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!