Ebben a viccben mi a vicces?
Egy társaságban éppen arról beszélgetnek, hogy a férfiak agytérfogata nagyobb, mint a nőké, és hogy összefügg az értelmi képességeikkel. Az egyik lány ezt megunva dühösen felpattan:
- Nem értem, miért kell állandóan a nők agytérfogatát összefüggésbe hozni az értelmi képességeikkel?
Mire az egyik fiú:
- Hogy is érthetnéd...
Hogy is érthetné, hisz az ő agytérfogata kisebb, mint egy férfié.
Szerintem ez a lényege.
Férfi szemmel a vicces:a nőknek kisebb az agytérfogatuk(valóban)és ezért nem érti
Női szemmel:NEm vicces:D
Szerintem vicces, pedig nő vagyok. Én a szőke nős vicceken is tudok nevetni. De itt egy vicc csak nőknek: Isten megteremtette a ffit, majd támadt egy jobb ötlete!
és egy másik.
Isten szólt Ádámnak és Évának, hogy van két képessége ajándékba, választhatnak. Az első az állva pisilés. Ádám rögtön jelentkezik:Én kérném. Isten rábólint: Rendben, akkor Éva a tied a sorozatos orgazmus:)
én a második vagyok és NŐ!!!
AZért ezt nem kell túl komolyan venni:)
Ha férfi szemmel nézem, akkor a nők buták, nem is érthetik, mert nem elég nagy az agyuk hozzá.
Amúgy, női szemmel: ez nem vicces. Ráadásul én nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy tudom a női agy kisebb ugyan, de ez nem azt jelenti, hogy egy nő butább is.
Egyenesen arányos a kisebbedés, vagy hogy írjam. Szóval attól ugyanúgy meg van benne minden és működik is.
Pl. valakinek kisebb a keze, másnak nagyobb. Attól még mind a ketten fel tudják emelni a poharat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!