Szerintetek is durva, vagy csak én fújom fel ennyire?
leveszem facebookról a születési dátumom, és hirtelen senki nem köszönt fel.. XD
vicces :D
az emberek ilyen képmutató, felszínes alakok. én direkt nem rakom ki a születésnapomat, mert nem vagyok kíváncsi a mindenféle random ismeretlen ismerős felköszöntésére. akik szeretnek, azok így is felköszöntenek (és inkább élőben, mert úgy emberi), mert tudják, mikor van a szülinapom. igazából ebből amit felfújhatsz és durva, az az, hogy senki sem tudja, mikor van a szülinapod. jó kis barátaid lehetnek ezesetben!
egyébként próbáld ki egyszer azt, hogy egyik nap beállítod, hogy ma van a szülinapod. nézd meg mennyien fognak írni, vicces :)
csak te fújod fel. Talán azt hiszed, hogy minden ismerősöd álmából felverve is fújja a szülinapod dátumát.
A haverok közül én is szinte csak azokét tudom, akiknek az enyém közelében van valahol a dátumuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!