Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fogház büntetést kaptam 20...

Fogház büntetést kaptam 20 napot. Mennyire durva egy fogház?

Figyelt kérdés
20 nap közmunkát átváltottak 20 nap fogházra mert nem jártam be egyáltalán. Mit lehet ott csinálni? Mennyire durva egy fogház? Kérem az agyrokkantak kíméljenek köszönöm.....
2012. febr. 7. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
sajnos annyira nem tudok segíteni, enyhébb mint a börtön és a fegyház
2012. febr. 7. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:

A fogház a főbüntetésként kiszabott szabadságvesztés legenyhébb végrehajtási módja. Fogházban kell végrehajtani a vétség miatt kiszabott szabadságvesztést, kivéve ha az elítélt visszaeső.

A fogházban az elítélt

rövid tartamú eltávozása engedélyezhető, külső munkában részt vehet,

életrendje részben meghatározott, szabad idejét belátása szerint használhatja fel,

a büntetés-végrehajtási intézet területén szabadon járhat.

From:Wikipédia

2012. febr. 7. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Mow3TxYcS4g

ezt nézd meg, bár 78-ban készült levonhatsz belőle valamennyi dolgot

2012. febr. 7. 23:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Húúha gyorsak vagytok köszönöm szépen :)))
2012. febr. 7. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:
20 napot kibírsz ott szerintem. Írj egy könyvet,azt majd ha kijössz sztár leszel.A wikipédiás csóka voltam.Béke!:D
2012. febr. 7. 23:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Hahha köszi a tippet megteszem Wikipédiás csóka :DDD ha kiadod a könyvem akkor megbeszéljük az anyagiakat :D
2012. febr. 8. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet jobban jártál volna 20 nap munkával,mind1 ha kijöttél told majd az élménybeszámolót
2012. febr. 8. 03:44
 8/8 anonim ***** válasza:
találj ki valami frappánsat azt megbeszéljük:D:D:D na,sok sikert,azt no para,nyaralás lesz az egész:D
2012. febr. 9. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!