Durva:D Vajon anyám vagy apám volt?
Nem hiszem el, nem tudom milyen kategóriába sorolhatnám ezt. Én egyszerűen nagyon durvának tartom, leírom lent. Aki kíváncsi olvassa el.
Szóval, tudjátok vannak az előzmények a youtube-on. Vagyis ha regisztráltál megtudod nézni hogy milyen videókat néztél meg régebb, pár órával ezelőtt, vagy akár nappal.
Szóval, én mikor haza értem és beléptem a youtubera azt vettem észre hogy a előzmények ablakában egy olyan videó van aminek az a neve hogy "sex". Kíváncsiságból rámentem, hogy nézzem meg miket néztek a szülök míg én nem voltam itthon. Kicsit is szólva sokkolt.
Szóval, arra lettem figyelmes hogy a legelső videók azok amiket apám szokót nézni, x faktor stb. Utána oktató videók, hogyan kell felhúzni a kotont a péniszre, világ legnagyobb pénisze, kutya sex, más szexuális videók.
Vajon apám vagy anyám nézte ezeket? Ez komoly, nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!