Anyám nem hagy békén. MIt tehetnék? (de már nagyon durva amit művel)
16 éves fiu vok
anyám állandóan cseszeget h. tanuljak takaritsak meg minden közbe nincsenek rossz jegyeim meg a szobám se koszfészek de mindig kitalál vmi amiért szólhat de már elviselhetetlen amit művel. Apámat se haggya békén... őtis mindig cseszegeti vmivel. már attol félek h. elfog vállni.
Én már nem sokáig bírom amit csinál...
Mit lehetne ilyenkor csinálni?
egyszerűen már nem bírok ithon lenni...
Ez neked durva? Akkor gyere lakni hozzánk, és majd átgondolod hogy édesanyád amiket tesz durva-e vagy sem. Nekem a ruháimat kidobja, átszabja, elveszi tőlem, kukába rakja a cipőimet, miközben ő maga kikuázza azokat a dolgokat amiket én dobok ki. Felborogatja a dolgaimat, eltöri a lemezeim, tönkreteszi a berendezési tárgyaimat a szobámban. Üvölt ha kell, ha nem, mindenki lehord engem, reggeltől estig mást sem hallok mint azt, hogy én az ördög vagyok, maga a megtestesült pokolfajzat. Nekem jön szó nélkül, üt-vág, miközben saját haját tépi idegből. Mindezt én szó nélkül, csöndben hallgatom és tűröm. Akkor szerintem örüljél hogy anyukád a tanulást és a szobád rendbentartását megköveteli, ugyanis MÁS DOLGOD SINCSEN!
22L
de én megcsinálom a dolgomat...
de 1 perc nyugtot se hagy
Köszi, erre már rájöttem egy ideje :) de mit csináljak, csak az anyám, ő szült meg. Nem arra lettem nevelve hogy visszaszóljak és ellent mondjak, arra meg szükségem van hogy ingyen lakhassak amíg be nem fejezem az egyetemet. Annyi időt meg már féllábon is kibírok. Ez van, hosszú évek alatt meglehet szokni a terrort is. Amíg nem ontja vérem, addig kibírom.
A kérdezőnek pedig szintén csak a toleranciát és az együttműködést tudom ajánlani. Felesleges ilyeneken kiakadni, "sírsz hogy elkopott a cipőd miközben másnak meg lába sincsen" erre gondoljál és ne vitázz anyáddal.
Elég durva amiket írsz. 22 évesen én nem tudnám elviselni hogy az anyám ilyeneket műveljen velem, úgyhogy minden elismerésem :)
Viszont minden rosszban van valami jó: legalább élnek a szüleid.
18/F
Lehet hogy valamilyen személyiségzavara van! Beszélj apukáddal! Ha ő is úgy érzi, hogy ez több, mint nem normális, akkor keressetek egy családsegítő irodát, családterapeutát(mert a sima pszichológushoz úgysem menne el, így magatokra foghatjátok, hogy ti vagytok a hülyék)
Nem kell ölbe tett kezekkel ülni, tenni kell valamit. Ő szült,segíts rajta apáddal. Biztosan ő is szenved.
És magadat is mented, meg a családot egyúttal.
20:04
22/Lány!
Menj el a körzeti orvoshoz, és számolj be anyukád viselkedéséről! Ez egyáltalán nem egészséges viselkedés!
Kérj segítséget!
Ne várj, míg baj történik! Siess!
Bocs, te fiú, de ez nagyon durva tényleg!
Tennie kell valamit!És sürgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!