Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem hagy békén. MIt...

Anyám nem hagy békén. MIt tehetnék? (de már nagyon durva amit művel)

Figyelt kérdés

16 éves fiu vok

anyám állandóan cseszeget h. tanuljak takaritsak meg minden közbe nincsenek rossz jegyeim meg a szobám se koszfészek de mindig kitalál vmi amiért szólhat de már elviselhetetlen amit művel. Apámat se haggya békén... őtis mindig cseszegeti vmivel. már attol félek h. elfog vállni.

Én már nem sokáig bírom amit csinál...

Mit lehetne ilyenkor csinálni?

egyszerűen már nem bírok ithon lenni...

2009. szept. 28. 19:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Pfff.azhelyett itt siránkoznátok tegyetek ellene valamit!

20éves lány vagyok és 13 éves koromtól egyedül élek, bérlakásba!Egyetemre járok és dolgozok, és köszönöm nagyon jól elvagyok!Szóval ha valóban annyira idegesit az anyukád akkor mindig van más választásod...22Lány költözz intribe...16fiú...gondolom vannak barátaid rokonaid...apukád meg gondolom férfi...álljon a talpára!!!

Én persze nem azért költöztem el otthonról mert mindkét szülőm idegbeteg...mert a sors igy akarta:)

2009. szept. 29. 11:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is elköltöznék, de 13 évesen hogy költözzek el? Amúgy lány vagyok, és 13 éves. Ja,ezt mondtam már,bocsi.
2009. szept. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!