Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a WoW-ról?

Hogyan szokjak le a WoW-ról?

Figyelt kérdés
Régebben elkezdtem vele játszani, majd az üres hétköznapokat tettem színesebbé vele, aztán amikor elkezdett érdekelni a dolog már áldozatokat hoztam érte. pl: nem tanulok, alig alszok. Később már azt vettem észre, hogy az életbeli kudarcokat kompenzálom a játékkal. Úgy érzem már, hogy teljesen eluralkodott rajtam a függőség és nem tudom hogyan álljak le..(az nem megoldás, hogy letörlöm az egészet) Előre is köszi a válaszokat, és légyszíves ne írjatok hasonló megjegyzéseket: b*zi kocka stb..
2012. febr. 26. 00:01
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Előszőr is gratulálok hogy észrevetted még idejében a problémát. Most még sokkal könnyebb lesz leállni, mint később.

Előszőr is nézzük meg ezt:

"(az nem megoldás, hogy letörlöm az egészet)"

Ezt nagyon jól látod. Hányszor és hányszor töröltem le minden játékom. a telepítő dvd ket is kidobtam a kukába. Csakhogy itt az internet és a torrent világa, a 80mbps Digi internettel kb 3 óra alatt vissza töltöttem mindent, amikor épp gyengébb voltam.

A megoldás, az érzelmi kapcsolat megszakítása, ezt pedig a szokás, és a játékban töltött idő csökkentésével tudod elérni napról napra, szépen lassan. Másképp nem megy.

2012. dec. 14. 17:46
 22/22 anonim válasza:
DE MIÉRT KELL 3 műszakban dolgoznia? AZÉRT MERT TE SZERENCSÉTLEN VAGY ÉS MEGELÉGSZEL A GYÁRI MELÓVAL, ráadásul 80 ezerért magyarországon?
2012. dec. 20. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!