Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a WoW-ról?

Hogyan szokjak le a WoW-ról?

Figyelt kérdés
Régebben elkezdtem vele játszani, majd az üres hétköznapokat tettem színesebbé vele, aztán amikor elkezdett érdekelni a dolog már áldozatokat hoztam érte. pl: nem tanulok, alig alszok. Később már azt vettem észre, hogy az életbeli kudarcokat kompenzálom a játékkal. Úgy érzem már, hogy teljesen eluralkodott rajtam a függőség és nem tudom hogyan álljak le..(az nem megoldás, hogy letörlöm az egészet) Előre is köszi a válaszokat, és légyszíves ne írjatok hasonló megjegyzéseket: b*zi kocka stb..
2012. febr. 26. 00:01
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Pontosan az a megoldás, hogy törlöd az egészet, és elmész 3 műszakba dolgozni.
2012. febr. 26. 00:15
 2/22 A kérdező kommentje:

De az baj, viccesen hangzik, de elvonási tüneteim lennének, és depressziós is lennék, hogy 3 év munkája oda :S Dolgozáshoz még fiatal vagyok, és délutánonként (tanulás után persze) halálra unom magam :S

15/F

2012. febr. 26. 00:30
 3/22 anonim ***** válasza:
wow 1 függőség nekem is van barátom reggeltől estig játszik és a szabad idejében is csak arról tud beszélni....orvoshoz tudsz vele menni kikezelnek mint bármelyik betegségből
2012. febr. 26. 00:48
 4/22 anonim ***** válasza:
fokozatosan, előszőr át kell szokni egy másik játékra ami nem tetszik, így azzal már kevesebbet fox jáccani, majd egy még unalmasabbra végül lexox
2012. febr. 26. 00:51
 5/22 A kérdező kommentje:
ezzel próbálkoztam, csak az a baj, hogy amivel elkezdtem játszani azt meguntam a wow miatt :S de lehet jó lenne ha letörölném az egészet és szenvednék 1 hétig
2012. febr. 26. 00:52
 6/22 anonim ***** válasza:

farmerámáztam és travianoztam...sok* éjjel felkeltem stb stb....

abba kell hagyni és kész..1 darabig sza..r utána meg rájössz mennyi időt is vette el tőled

2012. febr. 26. 00:57
 7/22 anonim ***** válasza:

"(tanulás után persze)"

Ne hazudj, fogadjunk hogy első dolgod be vinni a a kaját a szobába s közbe logolsz be a wowba:D

Én is elég kocka voltam amúgy, szép fokozatosan eljutottam odáig hogy Magyarország egyik legjobb guildjének az alap embere voltam 25 fősökön, de aztán ráuntam, meg utáltam már azt is hogy függök másoktól, meg hogy nem kajázhattam rendesen a családdal pl mert 7kor kezdődött a raid stb...

Szóval vagy erőszakosan szoktatod le magad egy acc eladással/deletével, wowuninstallal vagy csak megvárod amíg megunod de ez esteben lehet hogy még évekig függő leszel:)

De ha erőszakosan szoktatod ée magad akkor kéne keresni valami más hobbit,elfoglaltságot mert amúgy az lesz h hogy nem wowozol hanem játszol valami mással vagy netezel egész nap.

Nekem is volt amúgy egy 3-4 hónapos időszak amikor még a függésem elején voltam viszont kényszerből nem játszhattam és hát nagyon hiányzott szal nem lesz

könnyű:D

Eredetin vagy amúgy vagy törtön?

2012. febr. 26. 00:58
 8/22 A kérdező kommentje:
Tört, de akkor tudtam h baj van, amikor akár fizetni is akartam érte ;)
2012. febr. 26. 01:09
 9/22 A kérdező kommentje:
Am. ez a hobbi vagy elfoglaltság wow helyett, hát.. eddig nem nagyon találtam, de megfogadtam hogyha lesz egy barátnőm(sajnos ezzel kapcsolatos a másik kérdésem:S), akármi lesz, összes kari delete.
2012. febr. 26. 01:12
 10/22 anonim ***** válasza:
67%
füvezz
2012. febr. 26. 04:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!