Hogyan szokjak le a WoW-ról?
De az baj, viccesen hangzik, de elvonási tüneteim lennének, és depressziós is lennék, hogy 3 év munkája oda :S Dolgozáshoz még fiatal vagyok, és délutánonként (tanulás után persze) halálra unom magam :S
15/F
farmerámáztam és travianoztam...sok* éjjel felkeltem stb stb....
abba kell hagyni és kész..1 darabig sza..r utána meg rájössz mennyi időt is vette el tőled
"(tanulás után persze)"
Ne hazudj, fogadjunk hogy első dolgod be vinni a a kaját a szobába s közbe logolsz be a wowba:D
Én is elég kocka voltam amúgy, szép fokozatosan eljutottam odáig hogy Magyarország egyik legjobb guildjének az alap embere voltam 25 fősökön, de aztán ráuntam, meg utáltam már azt is hogy függök másoktól, meg hogy nem kajázhattam rendesen a családdal pl mert 7kor kezdődött a raid stb...
Szóval vagy erőszakosan szoktatod le magad egy acc eladással/deletével, wowuninstallal vagy csak megvárod amíg megunod de ez esteben lehet hogy még évekig függő leszel:)
De ha erőszakosan szoktatod ée magad akkor kéne keresni valami más hobbit,elfoglaltságot mert amúgy az lesz h hogy nem wowozol hanem játszol valami mással vagy netezel egész nap.
Nekem is volt amúgy egy 3-4 hónapos időszak amikor még a függésem elején voltam viszont kényszerből nem játszhattam és hát nagyon hiányzott szal nem lesz
könnyű:D
Eredetin vagy amúgy vagy törtön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!