Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a WoW-ról?

Hogyan szokjak le a WoW-ról?

Figyelt kérdés
Régebben elkezdtem vele játszani, majd az üres hétköznapokat tettem színesebbé vele, aztán amikor elkezdett érdekelni a dolog már áldozatokat hoztam érte. pl: nem tanulok, alig alszok. Később már azt vettem észre, hogy az életbeli kudarcokat kompenzálom a játékkal. Úgy érzem már, hogy teljesen eluralkodott rajtam a függőség és nem tudom hogyan álljak le..(az nem megoldás, hogy letörlöm az egészet) Előre is köszi a válaszokat, és légyszíves ne írjatok hasonló megjegyzéseket: b*zi kocka stb..
2012. febr. 26. 00:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
drasztikus módszer, hogy kiprovokálod hogy bannoljanak. a másik az hogy kis fejlődést szabsz ki célnak, pl 10 pont fejlődés egy nap és abba hagyod az napra, ami mondjuk 1-2 óra és ezt betartod. most így a legjobb eset amit a pszichológusok a drogosokkal csináltatnak az az átszoktatás, valahogyan át kéne szokni másik hasonlóra amelyiket nem szeretsz.
2012. febr. 26. 07:00
 12/22 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket, próbálkozok ;)
2012. febr. 26. 09:52
 13/22 anonim válasza:

Találj valami más dolgot ami örömet jelent neked és szivesen csinálod.. menj el haverokhoz, vagy hivd át öket ....

nekemis van ilyen haverom aki wowozik egésznap XD igaz ő lennt is szokott lenni...

de nyugi ebbe nem halsz bele :D ink erre szokj rá

2012. febr. 26. 15:20
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha birja géped játsz

Skyrim, Oblivon

ha nem a te stilusod akkor

Battlefield ek CoD ok al

ezzekröl könyeb lejöni de élményt adnak

stratégiát nem ajánlom mert ha kedveledv azal is van aki sokat elvan

én is mmo ztam azért tudom hogy a nem kényszeritet játékok sokal jobak

persze lehet mondani hogy wow on se muszály fent leni álandóan de ha azal játszol ot a csábítás én már mmo kat nagyon meguntam csomó jó játék maradt ki igy miatuk:s

és hát ezekröl könyü lejöni egy óra játék is böven élég vagy akár 10-20 perc naponţa

és sokal joban érzed magad utána mint egy mmo után (legalábis én)

.

és emelet ot van a sokal egészségeseb és job megoldás (amit azért csak,most irok mert aki ilyen sok évet gépezet az nem fog âtálni azonal másra) az hogy menj el sétálni szerez barátokat akár csavargáshoz (persze nem újab káros szenvedélyer, piálni stb...)

még job ha elmész sportolni valamit

1-2óra futás stb

2012. febr. 26. 17:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is eléggé kocka voltam anno.

Hazaértem suliból és rögtön mentem is a gép elé :S

naponta 3-4 órát játszottam de volt mikor 7-8 óra játék sem volt elég nekem.

Sokszor fájt már tőle a fejem/szemeim akkor aludni sem bírtam és úgy voltam vele, hogy a sz*ros játékok miatt én nem fogom magamat "tönkretenni", úgyhogy kimentem parkba haverokkal, bringáztam, olvastam, TV (na azt is mellőztem mert attól is fájt a fejem xD), akkor sétálgattam lányokkal és ismerkedtem stb. Eleinte kicsit nehéz volt de aztán napról napra könnyebb lett. Ma már egyáltalán nem szoktam játszani csak netezni azt meg naponta 1-2 órát mert hát a haverokat manapság csak a neten lehet elérni...:S Ha tényleg le akarsz szokni akkor ilyesmivel kezd amivel én ;)

2012. febr. 26. 20:21
 16/22 Mattusz válasza:

1. Szórakozóhelyen nem kell beütnöd, hogy /dance

2. Csak Human lehetsz.

3. 18 éves korodig ráérsz eldönteni milyen cast-ba szeretnél tartozni(,ha lehet ne warrior légy).

4. Nem kell beszélned és elvonulnod ismeretlen helyekre idegen emberekkel.

5. Az alacsonyabb emberek nem dwarfok.

6. A májbetegek pedig nem blood elfek.

7. Nincs spiritnél ébredés szóval használd ki a lifeot.

8. Nem elég 2000 egy mountra.

9. Nem az ölés adja az XP-t.

Bevezetőnek az életbe legyen ennyi elég.

2012. febr. 27. 22:32
 17/22 palldominik válasza:
én is wowozok és az eggyik barátom is wowozott és egyszer le kellet törölnie és én tettem meg és megbolondult 1 egész hétig na csináld azt hogy ha van más játék a gépeden akkor avval játszál vagy a wowban egyszer lemerül a feltöltő amikor lemerül tarcs egy kis szünetet
2012. márc. 8. 10:26
 18/22 anonim válasza:
Szerintem gyűjts egy enduro/am bringára és járjál ki csapatni a hegyen :)
2012. márc. 12. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:

találj valami más dolgot, amivel lekötöd magad.

NE ilyen agyzsibbasztó játékokra gondolj!

pl ha van elképzelésed, hogy hol akarsz továbbtanulni, olvass utána a szakiránynak, vagy mittomén. te tudod, hogy mi köthet még le.

azonnal abba tudnád hagyni ha találnál valami CÉLT magadnak.

amíg a lvl80 az életcél, nem fog változni semmi.

valaki írta, hogy leszokhatsz úgy is, hogy vársz még éveket, és egyszer majd ráunsz. lehet, de addigra gondolom 18-20 éves leszel és azon kapod magad, hogy egy játék miatt szétcs.eszted a tanulmányaidat, anyád ku.rvára nem fog fizetni neked sulit, mert eddig is csak kockultál, magad alatt leszel, sz.arnak fogod tartani magad és elmegy az életkedved.

hasonló dolog miatt váltak el a szüleim (persze nincs köze a kockuláshoz), hasonló dolog miatt van annyi naplopó, aki az anyjával él otthon és egész nap koczkul... szóval "kisebbségérzésed lesz, ami elronthatja az életed (ne úgy értsd hogy cigánynak fogod magad érezni).

talán ezt még nem is tudod felfogni, annyira lesz.arod, de egy próbát megért.

2012. márc. 15. 14:52
 20/22 anonim válasza:

szerintem csináld azt hogy eladod a felhasználód és átmész az eredetin próbajátékra. mivel csak 20-ig lehet menni rá lehet unni.

vagy tedd tönkre a családi gépet mint én xD

2012. márc. 25. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!