Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szokjak le a tollrágásról?

Hogy szokjak le a tollrágásról?

Figyelt kérdés
Akárhány tollat a kezembe veszek, elkezdem rágni... és hosszútávon ez nem jó mert nem akarom semmiféle betegséget emiatt meg zavar is hogy az összes tollam rágás nyomos. xd próbáltam már rágózni de úgy is rágtam a tollat.... mit csináljak? tudom, hogy akaraterő... elhatároztam, de egyszer csak azt vettem észre, h rágom.... valami más ötlet?

2011. nov. 12. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
valami kellemetlen dologgal mondjuk : bekennéd a toll végét valami csípős dologgal. (persze nem piros arannyal , mert az ugye fog,) akkor azonnal észreveszed hogy rágod , és talán figyelsz rá.
2011. nov. 12. 18:41
 2/6 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék.. nekem is az összes tollam össze vissza van rágva..nembírok leállni :// :D
2011. nov. 12. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
amúgy hallottam : ceruza végét kisiskolásoknak régen be szokták borsozni.
2011. nov. 12. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Én annak idején azért nem kezdtem el rágni a ceruzák-tollak végét mert nem is akartam kipróbálni mégpedig azért nem, meert én az ilyenekre könnyedén rá tudok szokni... Soha életembe egyetlen ceruzát nem vettem a számba attól félve, hogy én is rászokom.
2011. nov. 12. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:
hát ha bekenem akkor kenjem be mind a 60 db tollamat az macerás... :D na mindegy, lehet kipróbálom. köszi. :3
2011. nov. 13. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csak a szádba veszed, csak épphogy megfogod a fogaddal, az egyáltalán nem káros. Rosszabb, ha bent marad a stressz.

Ha nagyon megrágod, megcsócsálod, az már nem jó. Próbáld meg csökkenteni a rágás erősségét.

2013. jan. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!