Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hülye voltam és erre nem...

Hülye voltam és erre nem gondoltam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a radíros ceruzám végét beledugtam a fülembe de a radír bennmaradt .szüleim még egyenlőre nem látták segítsetek pls. a fülemből levegővel nemtudom talán belülről kifújni :S választ szeretnék mert félek h ígymarad .
2012. febr. 22. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy a baj.. Gyorsan vedd ki onnan, vagy ha nem tudod szólj a szülőknek! Ez komoly dolog. Te tényleg hülye voltál.

Na de én most megyek felkötöm magam. Csövi. Te is öld meg magad, a pokolba találkozunk!

2012. febr. 22. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát te hülye vagy már bocsi. xD

Egyszerű. Fogj meg egy vékony végű szemöldök csipszt nyúlj be érte, és ragadd meg vele végül húzd ki. Vagy szólj anyádéknak. Minek is dugtad a füledbe...-.-

2012. febr. 22. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
*csipeszt
2012. febr. 22. 16:00
 4/5 bánomisén ***** válasza:
Próbáld meg kiszedni, de ne úgy, hogy mindenféle tárgyakat küldesz utána, mert akkor még beljebb megy. Ha nem tudod kivarázsolni, akkor szólj a szüleidnek és irány a fülészet, majd ott kipiszkálják.
2012. febr. 22. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
naa?
2012. febr. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!