Miért felejtem el az arcát?
Figyelt kérdés
Van egy idősebb férfi aki nagyon tetszik nekem, de valahogy mindig el felejtem azt hogy néz ki. Egyszerűen nem emlékszem az arcára csak a haja-szeme színére, de ez csak ennél a bizonyos embernél van. De miét pont az ő arcát felejtem el?2012. febr. 17. 10:56
1/3 anonim válasza:
en ıs ıgy vagyok az arcokkal. Tobbszor es sokaıg kell latnom egy ılletot, hogy ''beleegjen'' a memorıamba.
Az volt szamomra a legcıkıbb, mıkor anno osszejottem egy sraccal, es bo 2 hetıg nem tudtam magamban felıdeznı az arcat. (Nyılvan megısmertem, ha szembejott, de ha egyedul voltam, nem sıkerult elkepzelnı.)
Off: Szamomra elkepeszto, amıkor valakı egy rovıd tamadas utan kepes a rendoroknek fantomkeırast adnı. ''A szeme ılyen volt, az orra olyan, a szaja amolyan, stb...''
en keptelen vagyok reszleteket megjegyeznı.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de én furcsa módon csak ezzel az egy emberrel vagyok így.
2012. febr. 17. 11:17
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy vonzo az arca, de nem karakteres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!