Miért felejtem el mindig mit akarok kérdezni?
Figyelt kérdés
És pl. most mindjárt eszembe jut egy fontos kérdés, de nem tudom kiírni mert kell 1 óra akérdések között, mire letelik addigra már nem is fogok gépezni, meg elfelejtem.2010. máj. 18. 17:28
2/12 A kérdező kommentje:
eszembe jutott egy: Mi az a bikucsunáj? Hogy kell leírni? Mit jelent?
2010. máj. 18. 17:30
5/12 anonim válasza:
1:Nemtom
2:Bikicsunáj
3:Honnan tudjam?
6/12 anonim válasza:
Big in Japan
Nagy Japánban :D
Egy BUTA pali helytelen kiejtése miatt a megasztárban így énekelte a megasztárban a Big In Japan c. Alphaville-számot: Bikicsunáj
7/12 anonim válasza:
Az bikicsunáj.A megasztárban egy faszi a Big in Japan című számot nem angolul énekelte,hanem valami összevissza szöveggel.
http://www.youtube.com/watch?v=gX-Jjl_8dvA
ezt nézd meg,itt van.
9/12 anonim válasza:
mellesleg én már ...ul unom az egész bikicsunájozást, hihetetlen frusztráló mikor egy nap 20adszorra is meghallom
a 81% 17:34-es
10/12 anonim válasza:
ezt a kérdést elfelejtani:s Még ugy látszik mégsem elégszer hallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!