Mi annak az értelme amikor egy újságba egyszer kitakarják egy személynek az arcát utána már nem?
Figyelt kérdés
Ugyan annak a személynek!
Van hogy nincs cezúrázva az arca utána a következő számba már cenzúrázzák ennek mi értelme?
2010. dec. 19. 14:20
1/3 anonim válasza:
Kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj de nagyon boldog vagyok! xDD
2/3 anonim válasza:
Nem az újság kedvén múlik, hanem hogy a személy hozzájárul-e az arcmása közzétételéhez. Ahogy épp változik az álláspont, úgy jelenteti meg az újság is. Egy cikk nem kelti fel a figyelmet, ha nincs hozzá kép vagy valamilyen illusztráció. Ha valaki nem engedi meg egy újságnak hogy közöljenek egy képet róla, az újság akkor is le fogja adni a képet, a megfelelő módú kitakarásokkal (fekete sáv a szemen, vagy homályosított, kipixelesített arccal).
3/3 anonim válasza:
Ja igen, ezt bírtam... nem is tudom, egyszer vmi valóságshow/tehetségkutató sztár családi képei voltak, akkor feleség arca nem volt kitakarva... aztán, amikor kiderült, hogy csalja a feleségét, asszony képe rögtön ki volt montírozva... aki meg akarta nézni szegény megcsalt nő képét, elég volt egy két héttel azelőtti szennylapot fellapoznia... ilyen esetekben nagyon nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!