Veletek volt már úgy, hogy véletlenül nem annak a személynek küldtétek el az emailt akinek akartátok?
Csak azért küldtem rossz címre, mint később kiderült, mer nem jól tudta a saját email címét..\o/ viszont nem tudom akkor kikaphatta meg^^'
Sms-t én kaptam egyszer úgy, h nem nekem szánták hanem a barátnőm a tesójának..
Egyszer meg kézalol(tesómtól kaptam, h ő honnan szedte nem tom) kaptam sim kártyát, és rajtam kerestek egy nagyon fontos beosztású ember, mivel külügyminisztériumból telefonáltak, egyszer meg külföldről..
Meg hányszor volt, h felhívtak és sosem szólt bele senki! Én meg hagytam, úgyis ő hívott, ott hagytam az asztalon és mentem a dolgomra! Aztán utána néztem a számnak és ilyen tök messziről(már, mint az akkori lakhelyemhez képest) étteremnek a száma volt, ahol még sosem jártam..
Velem Viberen volt ilyen. Barátnőmnek akartam küldeni, h xy milyen aranyos velem és csoportba küldtem el!!!!
Meg olyan ia volt hogy barátnőmnek szerettem volna lelkendezve egy "Képzeld, xy-nal már 2 hete járunk!!" üzenetet küldeni. Naná, hogy csoportba ment az is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!