Lányok ti szoktátok nézni más csajok mellét arcát vagy csak alakját? Miért?
Figyelt kérdés
Ilyen válaszokat kérnék:
-lezbikus vagyok és azért....
-nekem is olyan kéne
-stb...
2010. márc. 28. 18:14
1/6 anonim válasza:
Nem, mert csukott szemmel járkálok. Szóval esélyem sincs más nőnemű egyedre ránézni.
2/6 anonim válasza:
Nincs olyan nő aki nem nézi meg a másikat.
3/6 anonim válasza:
Persze, sőt meg is mondom ha látok egy szép lányt. Jó hogy megnézzük egymást, hisz abból tanul az ember. De nem azért mert van bennem leszbikus hajlam, hanem kíváncsiság, hogy más milyen. Ez természetes.
4/6 anonim válasza:
Leszbikus vagyok ezért igen. Meg amúgy is kíváncsiságból mindenki megnézi a másikat...
5/6 anonim válasza:
Nem vagyok leszbikus, de támadt már tekintetem mellekre. Nekem nincsenek, irigykedem.
6/6 A kérdező kommentje:
Ahham na ezekre gondoltam:DOké köszi a válaszokat.(Am énis ugyvagyok vele hogy néha megnézem milyen melle van a csajnak, hogy dejó lenne ha nekem is olyanlenne.De semmiféleképp nem érzek töbet...:S)
A pasiknak hamarabb szeretem nézni a fenekétxD(fenékmániás vagyok):Dno comment.
2010. márc. 29. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!