Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem akar valaki Amerikába...

Nem akar valaki Amerikába menni tanulni valamit? (velem) :D

Figyelt kérdés

Ki szeretnék menni de nem egyedül.. nincs valaki aki oda készül (lány) és velem jönne ? :D

megpróbálnánk valahogy elboldogulni ketten :D

Na ? ;)

18/L

2012. febr. 7. 20:27
1 2
 11/20 anonim válasza:

nem mondanék le nem is ismerlek :D

csak még gondolkodok rajt

sztem gondold meg németországot jó hely lehet az is

2012. febr. 7. 21:29
 12/20 A kérdező kommentje:

Jah gondolkodtam azon is.. Még lehet belőle valami :D

nemszeretek ebben az országban élni x(

2012. febr. 7. 21:33
 13/20 anonim válasza:
ja hát énis ezt érzem h itt egyre rosszabb szeretnék olyan helyen élni ahol nagyobb szabadságuk van az embereknek meg ahol megfizetik normálisan a munkát
2012. febr. 7. 21:35
 14/20 A kérdező kommentje:

jah.. hát elég gáz hogy itt egy orvos keres 80 ezret,

kint meg egy csöves naponta 100ezret.. nemtudom hová fajul ez az ország de az tuti hogy sose lesz jobb :S

2012. febr. 7. 21:41
 15/20 anonim válasza:

jó azért nem egészen igy van de biztos h sok helyen jobb mint itt

épp ma láttam diákmunkát grazban közel van hozzám 7,5€/óra 5x annyit keresnék mint itt diákmunkával :D

2012. febr. 7. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Nagyon naivak vagytok gyerekek!

Ott tanulni legalább milliók kellenek.

Arról pedig ne is álmodjatok,hogy dolgoztok és abból megéltek és még tanultok is.

3 hónap után csak illegálisan maradhattok kint. Munkát sem igen találtok,mert ott is elég nagy már a munkanélküliség. Legfeljebb takarítani,vagy mosogatni tudnátok,és ez a munka sem lenn állandó. Két munka között akár hetek is eltelhetnek. Addig is élnetek kellene valamiből. De ehhez az is kellene,hogy lakásotok legyen.

Azt pedig szintén nehéz találni és nem is olcsó. Egy lepukkant,esetleg poloskás szobáért is elkérnek 5-600 dollárt. Hetente pedig örülhetsz,ha 3-400-at keresel.

2012. febr. 7. 21:46
 17/20 anonim válasza:
én ezt tudom ezért is irtam h elsősorban világlátás lenne a cél és nem években gondolkozom hanem amennyit tudnék
2012. febr. 7. 21:51
 18/20 A kérdező kommentje:

hát nyilván énsem években gondolkodtam... csak kimenni egy kicsit.. megnézni mi van ott stb.. meg hát alap hogy nem jönne össze csak igy de tökjo elgondolni is h jólenne..

:D

2012. febr. 7. 21:55
 19/20 anonim ***** válasza:

ha állod a kajám,és a szexuális igényeim én megyek

48/F

2012. febr. 8. 03:49
 20/20 anonim válasza:
valamiért eszembe jutott ez a kérdés :) összejött a dolog?
2013. júl. 11. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!