Ha középiskolába megyek ott lehet amerikai angolt tanulni? Van 1 olyan város h Michigan Amerikába van, ha azt mondom h Amerikai Angolt szeretnék tanulni akkor abba bele számít a Michingan-i i, vagy az egészen más nyelv?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 17:01
1/9 A kérdező kommentje:
jaa még valami.
Ha középsuliba megyek ott lehet tanulni ilyen Michigani nyelvet(ha 1átalán van olyan)vagy külön magántanárnál kell?ÉS Amerikai Angolt is lehet középsuliba tanulni?
köszii
2010. febr. 5. 17:04
2/9 anonim válasza:
Neked még nemmondták, hogy nagyon hülye vagy?-.-
Amúgy... tetetted fel az alkonyatos téjlorlautneres krédéseket is?----.----
4/9 anonim válasza:
minden "tvájlájt" rajongó ilyen sík hülye?? először nem értettem milyen michigani nyelvet akarnak tanulni..
Ez olyan mintha azt kérdeznéd h hol tanulhatsz Tolna megyei nyelvet...isteneem:S
5/9 A kérdező kommentje:
Annyira gonoszak,vagytok!
Itt nem veszi senki sem komolyan az embert!Ide normálisak írjanak!!!!
2010. febr. 5. 21:42
6/9 A kérdező kommentje:
nem gyözőm hangsulyózni h ide csak normálisak írjanak!köszönöm.
2010. febr. 5. 21:45
7/9 anonim válasza:
figyu.nagyon sokféle angol van(akcentus).a michigan-i angol ugyanaz mint amerika bármely más részén,csak más akcentussal beszélnek.-ha ugy tetszik tájszólással.magyarországon sem mindenki teljesen ugyanugy beszél,mert Budapest-en máshogy beszélnek mint tiszagyulaházán vagy szegeden.ez a lényeg az angolban is.középsuliban sztem egyfajta angolt tanitanak,de ha megkéred,hogy magyarázzák el mik a fő különbségek az Amerikai és az eredeti angol között biztos segitenek megérteni.
8/9 anonim válasza:
oké én itt meg állok nem vagyok egy okos ember de azért enyire hülyének lenni baz*meg "Michingan-i nyelv?????????"
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!