Német nyelv" tanár" ingyen?
Figyelt kérdés
Most fogok középiskolába menni német nyelvi előkészítő szakra.Ami azt jelenti,hogy heti 15 órám lesz német.De mivel általános suliba 8 éven át angolt tanultam,ezért semmit nem tudok.Valaki esetleg tudna segíteni nekem az alapokban?Esetleg online msn-en vagy ahol beszélni tudunk??Írjatok ha szívesen segítenétek!:D2011. jún. 17. 21:51
1/5 anonim válasza:
De hát a nyelvi előkészítő nem azt jelenti, hogy nulláról indul? Van valami különös oka, hogy előre akarsz dolgozni?
Egyébként ha angolul értesz, akkor van egy hanganyagom, ami angolul tanít németet kezdő szintről.
2/5 anonim válasza:
Nem működik a privid, de MSN-en szívesen németeznék veled. De csak írásban tudok.
3/5 anonim válasza:
úúúristen én hülye tavaly nyelvire mentem. basszus majdnem megbuktam németből. undorító és nagyon nehéz egy nyelv!( na jó tanár hibája hogy ennyire megutáltam mert egy segghülye) remélem te jó tanárt kapsz
4/5 anonim válasza:
Szia!Én nem nagyon tudok németül.De ha gondolod akkor beszélhetünk.Ha másnem akkor beszélünk,meg elmondod mit tanultatok.És ez engem is fejleszt meg téged is.Párom huga spanyolra ment ilyen suliba.Őket is teljesen alapokról tanulták..
5/5 anonim válasza:
Dobj egy msn címet, és akkor összehozunk valamit, nem árt, ha te is tudni fogsz kicsit németül már az elején, mert biztos lesznek sokan, akik ált. suliban már tanultak németet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!