Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem akar valaki Amerikába...

Nem akar valaki Amerikába menni tanulni valamit? (velem) :D

Figyelt kérdés

Ki szeretnék menni de nem egyedül.. nincs valaki aki oda készül (lány) és velem jönne ? :D

megpróbálnánk valahogy elboldogulni ketten :D

Na ? ;)

18/L

2012. febr. 7. 20:27
1 2
 1/20 anonim válasza:

én szivesen elmennék de fiú vagyok ez mennyire nagy akadály? :D

18/f

2012. febr. 7. 20:37
 2/20 A kérdező kommentje:
hát .. nemtom xD ha jól kijönnénk akkor oké :D
2012. febr. 7. 20:43
 3/20 anonim válasza:
és mit szeretnél ott tanulni meg amerikán belül hol?
2012. febr. 7. 20:45
 4/20 A kérdező kommentje:

ö hát nemtudom.. még ennyire nem készültem fel mer nem hittem volna hogy valaki benne lenne ebbe :D

Angolt hogy beszéled? :)

2012. febr. 7. 20:49
 5/20 anonim válasza:
hát talán megértetem magam de nemigazán jól igazából én se gondoltam ebbe komolyan bele de pl california nagyon jó hely lehet :)
2012. febr. 7. 20:52
 6/20 A kérdező kommentje:
Én elég jól beszélem de szeretném fejleszteni .. ezért is szeretnék kimenni elsősorban.. szóval most hogy mit tanulnék ott azt nemtudom még csak nem tudom hogy ha nem mennénk suliba csak ugy ki világot látni akkor mennyi ideig lehetnénk kint.
2012. febr. 7. 20:55
 7/20 anonim válasza:

hát igen de akárhogyis sok pénz kell ehhez vagy munkát szerezni ott

nekem is elsősorban világlátás lenne a cél

te is most érettségizel?

2012. febr. 7. 20:59
 8/20 A kérdező kommentje:

igen most fogok..

Te is ugye ?

hát ja sok pénz kell de ha szerencsénk van akkor kint ha dolgozunk akármilyen kis munkát akkor vissza szerezzük az árát rövid időn belül..

2012. febr. 7. 21:17
 9/20 anonim válasza:

igen énis most még van 1 év technikusim de az olyan h nem kötelező igazából meg ha azt megakarom csinálni most nyáron 1 hónap gyakszit meg kell csinálni...

szóval igy gondolkodóba vagyok 1 ideje h hogyan tovább szüleim biztos nem díjaznák a világlátásomat tanulás helyett :D

2012. febr. 7. 21:23
 10/20 A kérdező kommentje:
nekem se díjazzák de elengedtek egy barátnőmmel Német-be csak én oda nem akarok menni.. Amerikába szeretnék.. de azér ne is mondj le a tanulásról hogy velem jöhess :D Nyugodtam fejezd be amit szeretnél. ! :D
2012. febr. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!