Mit mondtál legutóbb fennhangon?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 17:18
31/53 anonim válasza:
Azt hogy csokitortát akarok!!!Eszméletlenül kívánom a csokitortát de még 3 nap és meg lesz:D Születésnapom lesz.
32/53 anonim válasza:
Ez jó film volt !
STAY ALIVE :D
33/53 anonim válasza:
"Hagyjáál máár, hánynom kell!!"
Anyámnak valamikor hajnalban jó néhányszor. Beszélgetésbe akart elegyedni, mikor a vécére igyekeztem...
34/53 A kérdező kommentje:
boldog születésnapot utólag is:)
és sziát mondtam amúgy. nővérem ment el itthonról.
jameg csámcsogok most is.
2009. jún. 11. 16:49
35/53 A kérdező kommentje:
csuukd be az ajtót!
bátyám az erkélyre jár cigizni..:(
2009. júl. 15. 22:57
36/53 anonim válasza:
"Igen, igen... igen... HAGYJÁL!"
Apu annyit magyarázott, hogy már nem bírtam tovább :D
37/53 anonim válasza:
"Azistenit, ha még ötször megkérdezed, akkor sem lesz semmi bajom!!!" (az ötödik "Drágám, mi a baj?" kérdésre)
38/53 anonim válasza:
"mostmár lehet nem ártana aludni"
39/53 anonim válasza:
Már megint bejött egy köcsög szúnyog!!
40/53 anonim válasza:
"Takarodj!" Uhh.Nem vagyok rá büszke, de az unokaöcsém szörnyű!Egyfolytában ütöget meg dobál és utána meg megakar ölelni vagy puszilni.. És én meg már nem szeretem 8 éves csak tud gondolkodni?! Ezért nagyon ocsmányul beszélek vele.. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!