Mit mondtál legutóbb fennhangon?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 17:18
11/53 anonim válasza:
Apa, olyanok a körmeid, mint egy földművesé! /mellesleg olyan szokott lenni neki, mint egy nőgyógyászé/
12/53 anonim válasza:
Neeeeee... hányszor mondjam már, hogy reggel nincs kedvem hozzá!
13/53 anonim válasza:
Én leginkább káromkodtam és azt ordibáltam, hogy ne nyúljanak hozzám! Annyira felidegesítettek az osztálytársaim ma a suliban mert folyamatosan hozzám nyúltak és nem hagytak békén és üvöltöztek. Már hangom sincs két osztályt kellett átkiabálnom:(
14/53 anonim válasza:
Megverte! (Szávay Ágnes Venus Willamset)
15/53 anonim válasza:
Ne huzigáld már a fiókot!!!
A 19 hónapos fiamnak mondtam, mert már nem bírt magával és az íróasztal fiókot csapkodta iszonyat hangerővel.
16/53 anonim válasza:
hallgass már végig a r.... életbe:O szégyellem is,nőhöz nem méltóan viselkedtzem.(
17/53 anonim válasza:
Lehet - anyámnak, fotókkal kapcsolatban :D
18/53 anonim válasza:
A k.rva isten húzzon a f.szára b.zmeg !!!!
Ezt a munkahelyen mondtam amikor már harmadjára hogy kis híján elütött egy kezdő targoncás.
19/53 anonim válasza:
"Jólvan akkor, menjél busszal, úgyvan, gyalogoljál, menjél akkor"
Apámnak mondtam, mert odaadta tesómnak a kocsit egész hétvégére és most neki emiatt az 53 éves fejével gyalogolnia meg buszoznia kellett a városba, míg a 27 éves fia a peugeotban feszít a 20 éves csitri nőjével.
20/53 anonim válasza:
"Csöpi, az anyádat, mit csinálsz?!"
A kutyám kilökte a kezemből a flakont, elég rendesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!