Mit mondtál legutóbb fennhangon?
Azt inkább nem részletezném,nagyon durva kifejezéseket mondtam (ordítottam) a rendőrökre,mert nincs igazuk!
Baromira feldühített a határozat amit tőlük kaptam,mert nem igazságos,jövő héten fellebbezek!!!
Kívánjatok sok sikert ehez,mert magam alatt vagyok ezerrel!
én már korábban válaszoltam, csak azt szerettem volna írni h.ez a kérdés tök jó!nekem soha nem jutott volna eszembe de nagyon szórakoztató és tanulságos!!!!kicsit elgondolkozunk magunkon és másokon!:)
szóval köszi h.feltetted a kérdést!
Most eszem meg basszus!!!
Tesóm kiabált velem, mert nem ettem meg az ebédemet. És így este ettem meg.
Idiota! Egyik kollegamra de o nem hallja mert nem radioba mondtam, csak ugy magamnak :))
(taxi diszpecser vagyok)
:))
Együnk?
papiknak. kaptam 'iííp' választ is.
Óóóóó már megint bántottál, mindig bántasz nem is szeretsz engem...(barátomnak reggel, mert véletlenül belenyomta a könyökét a lábamba,ahogy mászott keresztül az ágyon)
Hozzáteszem,ezt rendszeresen eljátssza, vagy ráfekszik a hajamra és húzza vagy megüt véletlenül :D Szegényt mindig oltom érte, utána meg nem győz bocsánatot kérni a semmiért :)
Nem megyek most rossz az idő...
Apukám akarta, hogy menjek vele kutyát sétáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!