Miért kéne kedvelnem a zsidokat? KÉRDÉSEK.
köszönjük a ma esti zsidózást xD
Keresztényeknek is van hasonló szavuk: pogány. iszlámoknak: gyaur.
Miért kéne kedvelned a magyarokat?
Miért kéne kedvelned a fehéreket?
És a sárgákat miért ne kedvenéd?
És a cigányokat miért ne kedvelnéd?
És az arabokat?
És a feketéket?
Az angolokat?
A németeket?
Az olaszokat?
NOs Isten előtt minden nép egyenlő!!!! Ezenkívül egyedül Istennek van joga ítélne. Igy ha nem is kedveled a zsidókat, nincs jogod ítélkezni, vagy gyűlölni őket, mert az Isten gyülőli a szeretet nélkül való embereket.
Te is születhettél volna zsidónak, japánnak, afrikainak vagy franciának is akár!
Nincs joga senkinek ítélni. Azért utálom énekelni a hímnusz és a szózatot, mert én csak egy ember vagyok Nem vagyok magyar, sem német, sem angol sem semmi sem. Én csak ember vagyok. Ugyan olyan embertársam a francia, mint a szomszéd magyar. Isten előtt mindenki egyenlő. Ki is állítottak a sorból a suliban mert nem énekeltem a himnuszt.
Sajnos az emberek kitalálták az államot, a faji, nemzeti megkülönböztetést és útálatot. De aki szereti Istent, azelőtt nincs zsidó, görög, román, angol vagy bárki. Sajnos mindezt azok az emberek alkották, akik nem ismerik el Istent mindenekfelett (Zsolt 83:19). Akik azt hiszik, hogy Isten a felelős a bajért, holott Sátán, aki megkísértette Ádámot és Évát, próbálkozott Jóbbal (de Jób megállt), próbálkozott JÉzussal (de JÉzus nem ugrott le a szikláról) stb...
Szóval mindenki saját dolga, hogy tekint a másikra. De ha ítélkezik, vagy gyülöletet érez, Isten haragját vonja magára. Ezért kellene elfoganod a zsidókat. Nem kell kedvelned őket, útálni pedig nem szabad.
Vizsgáld meg a Biblia alapján, hogy mi a helyes. (Máté 7:1). Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Majd Isten ítél.
1. voltak a zsidók ---> 2. közüllök azonban jónéhányan rossz útra tévedtek, aztán a zsidók el lettek vetve a Biblia alapján és helyükbe léptek az izraeliták (közöttük néhány hithű zsidóval ----> 3. és utána az utolsó napokra azt mondja isten, hogy "népet vesz az ő nevének"
Szóval Isten elmondta és aki keresi őt Zsolt 83:83 vagy 2 Mózes 6:3 megtalálja, aki nem keresni, nem. Az Úrnak neve igenis ismert kell hogy legyen. És csak ő az aki ítélkezhetsz! Ember nem! Ezért ne ítélkezzen senki a zsidókon, vagy a görögökön, mert Isten vagy már kijelentette a Bibliában (csak nem veszik észre), illetve ki fog állni a határozatai mellett.
Online Biblia: [link] (vagy a pap kezében is megnézhetőek a fenti versek)
Ki mondta hogy kedvelned kellene a zsidókat?
Legyél el velük mint a legtöbben.
A romák is hasonlóak, mert azok is mindig azt fújják hogy ők diszkriminálva vannak.
Úgy saccolom nem lehetsz 20 éves sem, olvass utánna a zsidóság eredetéről, a holokausztról. Vannak érdekes dolgok, talán válaszokat is találni fogsz.
Nem értem, az első válaszoló miért minősíti egyből zsidózásnak a kérdést. A bibliai idézetekkel pedig mindig mindent meg lehet magyarázni pro és kontra.
Egy zsidó ismerősöm mondta:"Tudományosan ki van mutatva, hogy a zsidóknak több a szürkeállományuk, így természetes hogy ők vezetik a gazdaságot. Egyébként is Mózes második könyvében (vagy törvényében) meg van írva hogy a zsidóknak kell vezetni a világ népeit."
Egyébként meg olyan fölösleges ezeket a kérdéseket feltenni - úgyis csak az antiszemitázás a válasz.
Semmi okod sincs rá hogy kedveljed. Élősködő és összeférhetetlen nép. A magyar állam évi 15 milliárd forintot fizet a magyarországi zsidóknak örök kártérítésként. Számomra ez azt jelenti, amíg magyar ember él az országban, mindig fizetni kell.
Undorító!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!