Igaz az a hír hogy zsidókat telepítenek be hazánkba?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 08:36
1/5 anonim válasza:
Nem. Miért telepítenék be őket. Az lehet,hogy akik innen származnak,ide jönnek lakni,ahogy Erdélyből is jönnek elszármazottak.
Csak ma divat a zsidókkal riogatni az embereket.
2/5 anonim válasza:
Amúgy Igaz!
még a repteret is kiszélesítették nekik!
Amekkora orruk van :D
hogy ott sunyiba bejöhessenek!
Szépen kivásárolnak minket,belakják az országot
és kitúrnak mindenünkből! És ezt megkérdezheted bárkitől!
3/5 zsoltvincze válasza:
Sajnos igaz. Mivel taxisként a reptéren dolgoztam (Zona) igy a saját szememmel láttam amint zsido családok az összes holmijukkal megérkeznek Izraelből Budapestre és egy szót sem beszélnek magyarul. Menj ki Ferihegyre és győződj meg a saját szemeddel róla. Bizonyitani nem tudom nem is célom, de az a szóbeszéd járja, hogy az izraeli állam plakáton hirdeti és pénzel támogatja azokat a családokat akik Magyarországra települnek. Cáfolatot és megerősitést is szivesen olvasok, de kérlek kerüld a trágárságot és az antiszemitizmust mert arra nem vagyok kiváncsi.
4/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyien jönnek, de az elsőnek nincs igaza, mert szoktak jönni Magyyrországra.
pl. a Youtube-on vannak videók Nyírtassról és Berkowitz Salamonról,a zsidó vállalkozóról, aki egyébként már kiment az országból és azóta is büntetőeljárás folyik ellene.
Vagy pl. Hódmezővásárhelyen is vannak ilyen botrányok.
5/5 anonim válasza:
2024. Most olvastam, hogy ötszázezer zsidót kell betelepíteni az országunkba. Elárverezett lakásokat kapnak olcsón, amikből a magyarokat kivágják, mint macskát sz..ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!