Jelent valamit, vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Fura álmom volt az éjjel. Egy új, nagyobb család tagja voltam, ahol az apuka meghalt. Sokmindenre nem emlékszem, de nem is fontos. A végén az egyik "testvérem" azt kérdezte tőlem, hol a papa. De még ez előtt láttam valamit, két másik "testvérem", egy lány meg egy fiú flörtöltek. Nem tudom mire vélni ezt az álmot. Nem is gondolkodnék rajta, ha face-en nem lenne nekem is egy fiú "testvérem"... Attól tartok, hogy a tudat alattim akar valamit üzenni, amit eddig nem mertem kimondani, vagy csak simán túl komolyan veszek egy álmot :)) Ha valakinek valami megjegyezni valója van, akkor hajrá. Ám már le1rni is jól esett, kiadtam magamból. L 2o2012. jan. 14. 17:54
1/2 anonim válasza:
Nem hiszek az álmokban. butaság.
Vagy néztél valami hasonló filmet, ahol valaki meghalt, vagy ilyen járt napközben is az eszedben.
Az álmok a nappali gondolatokból és a tudatalatti gondolataidból adódnak. Régen én például sokszor azt álmodtam, hogy repültem. Viszont akkortájt volt egy film is ahol repült a kislány.
Nincsenek üzenetek. Régen üzent Isten álmokban. Ma már nem teszi.
Ha tudományosan nézed meg, akkor az álmok a tudatalattidból adódnak.
A jósok és a bűbájosok azok, akik azt mondják, hogy jelent valamit. De a Biblia azt mondja, hogy került a jósokat és bűbájosokat, mert a démonokkal vannak kapcsolatban.
Szóval butaság! A tudatalattidba ilyenek jártak. A tudatalatti pedig te magad vagy! Nem üzen semmit. Szerintem csak "beképzeled".
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ, ez most jól helyretett :)
2012. jan. 14. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!