Ma egy kislány nagyon kinézett magának. Pedig az emberek kimondottan kerülni szoktak. Szinte lyukat nézett rajtam, és folyamatosan mosolygott. Amíg tudott, nézett utánam, alig akart elmenni az anyukájával, mikor leszálltak a buszról. Valamiért nagyon megfogott, hihetetlen volt, de nem értem... Egy kislány, és csak mosolygott, mégis hatással volt rám. Idegenek pedig nem tudnak meghatni... Nem tudom kiverni a fejemből. Csak beképzelem, vagy mi ez? Szeretem a gyerekeket, ezt érezhette rajtam?
2009. máj. 19. 19:34
1/5 anonim válasza:
Férfi vagy nő vagy? Hány éves? Mekkora volt kb. a gyerek (óvodás, kisebb, nagyobb)? Mi lepett meg a kíváncsiságában?
2009. máj. 19. 19:55
2/5 anonim válasza:
Milyen értelemben nem tudod kiverni a fejedből?
Azért mert nem érted hogy miért nézett folyamatosan,vagy mert teccik hogy nézett és....:@
HA egész kicsi volt a kislány akkor valószínűleg szimpatikusnak talált,huncutkodott...ez előfordul a gyerekeknél
2009. máj. 19. 20:15
3/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 16 éves, és nem nézek ki valami jól. Nem szépség értelemben, hanem fekete ruhákban járok, ilyesmik. Természetesen nem vagyok veszélyes, sem elmebeteg, csak ez tetszik, az emberek mégis elkerülnek, amíg meg nem ismernek.
Igazából nem tudom, mi lepett meg, csak annyira fura volt. Olyan 4-5 éves lehetett.
Nem érdeklődöm kislányok után, nem kell félni... :) Nem nagyon tudom megmagyarázni.
2009. máj. 19. 20:39
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszett neki, ahogy kinéztél, a ruhád stb. Érdekesnek talált. Nekem a kiskölykök az orrkarikámat szokták áhítattal bámulni. Olyan aranyosak. :)
22/L
2009. máj. 20. 10:25
5/5 anonim válasza:
A gyerekekben még nincsenek előítéletek, előfeltételezések (feketében járó = komor, távolságtartó, hideg ember)! (Ezért szeretek köztük, velük dolgozni.) Ő biztosan nem a kinézetedet, ruhád színét, hanem talán az arckifejezésedet, a lényedből áradó kedvességet (?) érezte meg, de valami érdekeset biztos. Miért is ne tetszhettél neki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!