Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Beképzelem magamnak hogy...

Beképzelem magamnak hogy szerelmesvagyok, hogy "drámiaibb" legyen az életem? 14/L

Figyelt kérdés
Erre csak most jöttemrá.. és szerintem ez nemnormális.ilyanről még nem is halottam?SOS nektekmi a véleményetek??Segítsetek..Szerintem azért van mert túl uncsinak találom az életem nemtudom:S
2009. dec. 8. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is kvára unatkozol... esetleg délután nyelvtanozz többet, és/vagy menj el a könyvtárba és olvass sokat.
2009. dec. 8. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:

ha rossz állapotban vagyok, vagy nem bírom annyira összeszedni magam, hogy szembenézzek valami problémával, én is hajlamos vagyok nagy reménytelen plátói szerelmekbe esni. szerencsére hamar rájöttem, hogy ezek kizárólag önmagamnak szóló show-k, és némi önkontrollal le tudom állítani még idejében :D szóval tényleg lehet, hogy hiányzik a "drámaiság" az életedből, vagy megpróbálod elterelni valamiről a saját figyelmed... ha zavar, szedd össze magad és tégy ellene.

20/L

2009. dec. 8. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb úton haladsz. Egyelőre elég kevesen hajlandóak őszintén önmagukra tekinteni.
2009. dec. 9. 01:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudod hogy tartja a mondás, valamint a rapülők száma. "lesz még rosszabb" és ez így is van, majd tapasztalod te is. Élj egy hétig kint a hidegben csöves módjára és akkor meglátod nem is olyan drámai az életed.
2009. dec. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!