Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lekoptatni az...

Hogyan tudnám lekoptatni az LB-met?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm egy utcában lakok vele és már legalább 10 éve legjobb barátnők vagyunk. Sokáig nagyon bírtam meg minden de most megváltoztam, és nem szeretem azt amit ő, untat, gyerekes, és van még jó pár dolog amit utálok benne. és akármennyire is próbálom elfogadni annyiszor eltöri a reményt, hogy tényleg jó barátnő lehetne. Nem tudok vele normlisan beszélni, mert most az "ÉRZÉKENY" korszakát éli. És már kétszer is mondtam, hogy jó oké vége és elmondtam, hogy mi az ábra, de mindig ott van, hogy bocsáss meg, meg ezek a szövegek, van hogy pl a tesója facebookjába lép be és onnan ír rám. Mtkor a nővére beszélt rá, hogy fontoljam meg, hogy kibéküljek vele, mert szegény nagyon pocsékul van stb stb... (a nővérével a hét kb 3-4 napján együtt jövünk haza, mert a sulija két megállóval arrébb van mint az én sulim).

Szóval nagyon utálom már szegényt, de nem tudom, hogy hogyan mondjam, hogy hagyjuk már végre békén egymást. Mert ha megint mondom akk megint jön a nyalizás, meg lehet hogy mgint jön a nővére és mondja, hogy gondoljam át, hogy azért még is béküljek ki vele. Am nem bunkó a nővére, tényleg nagyon aranyos, meg úgy az egész család, csak az a gond, hogy egy utcában lakunk és nem tudom...lehet ha nem lennénk bnők,akkor haragudnának ránk. :( Mit tegyek?

2012. jan. 2. 02:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
*még agyilaag nincs felnőve... xD normális fogalmazásom ...x D
2012. jan. 5. 19:25
 12/13 anonim válasza:
nekem is elegem van belőlle és azért mert mindig LADY GAGÁT fényezi és mindig ő rág be rám és már nagyon unom h engem basztat és magában soha se veszi észre a hibát
2012. jan. 10. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
mi történt azóta?
2014. jan. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!