Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lekoptatni az...

Hogyan tudnám lekoptatni az LB-met?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm egy utcában lakok vele és már legalább 10 éve legjobb barátnők vagyunk. Sokáig nagyon bírtam meg minden de most megváltoztam, és nem szeretem azt amit ő, untat, gyerekes, és van még jó pár dolog amit utálok benne. és akármennyire is próbálom elfogadni annyiszor eltöri a reményt, hogy tényleg jó barátnő lehetne. Nem tudok vele normlisan beszélni, mert most az "ÉRZÉKENY" korszakát éli. És már kétszer is mondtam, hogy jó oké vége és elmondtam, hogy mi az ábra, de mindig ott van, hogy bocsáss meg, meg ezek a szövegek, van hogy pl a tesója facebookjába lép be és onnan ír rám. Mtkor a nővére beszélt rá, hogy fontoljam meg, hogy kibéküljek vele, mert szegény nagyon pocsékul van stb stb... (a nővérével a hét kb 3-4 napján együtt jövünk haza, mert a sulija két megállóval arrébb van mint az én sulim).

Szóval nagyon utálom már szegényt, de nem tudom, hogy hogyan mondjam, hogy hagyjuk már végre békén egymást. Mert ha megint mondom akk megint jön a nyalizás, meg lehet hogy mgint jön a nővére és mondja, hogy gondoljam át, hogy azért még is béküljek ki vele. Am nem bunkó a nővére, tényleg nagyon aranyos, meg úgy az egész család, csak az a gond, hogy egy utcában lakunk és nem tudom...lehet ha nem lennénk bnők,akkor haragudnának ránk. :( Mit tegyek?

2012. jan. 2. 02:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

:(((((

Ez rosszul hangzik. :(

2012. jan. 2. 04:26
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
undorító h meguntad és lecseréled...gyönyörű ember lehetsz -.- hányingerem lett és lehet lepontozni,de én nekem azért,mert kicsit megváltoztam meg untat a barátnőm nem lenne se szívem se arcom megszakítani vele a barátságot,maximum kevesebbet együtt lenni,vagy csak annyi időt közösen tölteni amitől még mindaketten jól érezzük egymást,de csinálj csak amit akarsz,hidd el az élet majd visszafogja fizetni!csak majd ha veled csinálják ugyanezt te is írogathatsz majd ide síva hogy :úristen le akar koptatni az LBm most mi csináljak???Hidd el tapasztalatból mondom,hogy az élet duplán adja vissza.
2012. jan. 2. 10:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Második kommentelő, nekem nem csak ez a bajom vele, még van egy jó pár másik is amit inkább nem mondanám, de meg van rá már a nyomós okom. És amikor együtt is vagyok vele nincs semmi közös témánk, aligha érdeklem őt. kérédi mi van velem, és föl megy a telefonjáról facebookra. ez normális szted?? mert szerintem nem. :I
2012. jan. 2. 12:42
 4/13 anonim ***** válasza:
nem,nem normális,de én tizenhat vagyok és a tizennélgyéves barátaimtól kezdve a harminckét éves haveren át mindenki a facet tolja day n night...na EZ a nem normális.bocsánat ha durva vagy bántó voltam az előbb,de akkor is szerintem vagy szépen fokozatosan építsd le,úgy kb. először egy héten 1-2x találkozz vele rövid időre és egyre ritkábban,észre se fogja venni ha külön suliba jártok és eltávolodtok...
2012. jan. 2. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
És ebből még mi lesz felnőtt korába úristen...-.-
2012. jan. 3. 21:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Kiből?? :O
2012. jan. 3. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Aki képes lenne lekoptatni egy olyan embert, aki szereti őt.Max ha valami olyat csinál ami zűrös...De te lekoptatnád egyből,mert beszcsifrencsi puszcsi szercsi...Nemtetszik a pofcsid...Ez a mai világ...
2012. jan. 5. 14:37
 8/13 A kérdező kommentje:
-.- nem vok pláza p-csa, és hidd el ez nem normális amit ő csinál. egyszerűen már elegem van, hogy képtelen önmaga lenni, hazudik, meg mondtam h vannak nyomós okaim h miért hagynám már ott :/ de sztem addig lehetne csöndben ülni, amíg nem lesz neked ilyen "barátod" :)
2012. jan. 5. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Pontosan mi is az amit ő csinál akkor?Arra esetleg nem gondoltál, hogy szólsz neki róla, figyelmezteted, hogy ezt nem kéne?
2012. jan. 5. 19:17
 10/13 A kérdező kommentje:
szted nem szóltam?? -.- már mondtam neki, mondja, hogy oké, de ugyan azt csinálja. és aztán még jön és felvan háborodva, hogy miért vok bunkó, amikor csak normálisan felvázolom ahelyzetet, hogy ne legyen ilyen, mert ez így nem oké. erre megsértődik és jön, hogy sír és tiszta rossz. már elegem van. képtelen meg változni. ha majd agyilag még nincs felnőve. meg az atipikus nő, képtelen ki csit is engedni dolgokból. és igen én is lány vok, de má nem vok ennyire "csajos" mint ő.
2012. jan. 5. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!