Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám fioman "lekoptatni", hogy ne utáljon meg?
"Annyi a lényeg, hogy randizni megyek egy fiúval aki nem tetszik, csak annyit erőlködött, hogy megsajnáltam."
Itt b@sztad el, nem is olvasom tovább.
Ezek után még jópofizz is, rombold csak tovább az önbizalmát, ahelyett, hogy megmondod, hogy mi a szitu. Te megharagudnál valakire, ha az mondja hogy "Nekem nem jössz be"? Ha igen, az elég gáz.
...ez így tényleg nem jó tőled!!!!
.szánalomból senkinek ne adjunk reményt,mert ez senkinek nem jó......
...de,tudod mit!!!!...menj el és lehet,hogy olyat meglátsz benne amit eddig nem..lehet,hogy szuper lesz....nem mindig a jó pasik a jó pasik!!!!..adj egy esélyt neki és magadnak...mert lehet,hogy óriási szerelem lesz!!!!!!!
Én tovább olvastam, és én se értelek.
De irányelvek a szitura, kulcsszavakba megfogalmazva:
EGYENESSÉG
JELLEMESSÉG
ŐSZINTESÉG
KORREKTSÉG
Szóval másik randin mond el neki, hogy nem jön be. Te is nagyon aranyosnak kedvesnek tartod ,de nem fogott meg. Ennyi. A fiúk utálják ,ha "kíméletes" vagy velük ,mert nem vall egyenes jelemre és jobban megsértődnek, mert érzik a szánalmadat, és az nekik kb. olyan szarul esik, mintha leimpotenseznéd.
22/L
...ez így tényleg nem jó tőled!!!!
.szánalomból senkinek ne adjunk reményt,mert ez senkinek nem jó......
...de,tudod mit!!!!...menj el és lehet,hogy olyat meglátsz benne amit eddig nem..lehet,hogy szuper lesz....nem mindig a jó pasik a jó pasik!!!!..adj egy esélyt neki és magadnak...mert lehet,hogy óriási szerelem lesz!!!!!!
Lehet, hogy igazad van 09:42.. az biztos, hogy nem jóképű, de az annyira nem is lényeges, viszont nagyon rendes. Meggyőztél..ha jól sikerül..szerintem adok neki egy esélyt:)
én vagyok 09:42
na,ennek nagyon örülök,hidd el,veszteni nem vesztesz semmit!
..drukkolok nektek....ez lehet,hogy tényleg rendes gyerek!!!
..majd írj nekem,hogy mi volt!!!!!
Jaj, ez annyira kínos.
Én online ismerkedtem meg valakivel. Jó fej volt, képre is tetszett aztán a találkozó előtti napon benyögte hogy nem ő van a fotón. Küldött magáról képet. Olyan csúnya mint az ördög. Inkább lepattintottam, hogy szerintem elhamarkodtuk a dolgot. Szerintem nem tűnt fel neki hogy pont a kép látta után történt ez a nagy pálfordulás, mert tovább írogatott aztán igyekeztem egyre ritkábban válaszolgatni és pár nap múlva elhallgatott ő is szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!