Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám fioman "lekoptat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám fioman "lekoptatni", hogy ne utáljon meg?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg, hogy randizni megyek egy fiúval aki nem tetszik, csak annyit erőlködött, hogy megsajnáltam. Egy randi ahol nem történik semmi komoly, nem jövünk össze.. oké, de ő már a következő randinkról gondolkozik..amit én őszintén szólva nem szeretnék ha lenne. Nem akarom megbántani, mert nagyon kedves velem, és egyfolytában azt ecsetelgeti, hogy milyen kedves, aranyos meg normális vagyok és ő mennyire szeret...szóval nem akarok a lelkébe gázolni, de hogyan akkor? :/
2011. szept. 26. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Annyi a lényeg, hogy randizni megyek egy fiúval aki nem tetszik, csak annyit erőlködött, hogy megsajnáltam."

Itt b@sztad el, nem is olvasom tovább.

Ezek után még jópofizz is, rombold csak tovább az önbizalmát, ahelyett, hogy megmondod, hogy mi a szitu. Te megharagudnál valakire, ha az mondja hogy "Nekem nem jössz be"? Ha igen, az elég gáz.

2011. szept. 26. 09:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha tovább olvasnád értenéd;)
2011. szept. 26. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

...ez így tényleg nem jó tőled!!!!

.szánalomból senkinek ne adjunk reményt,mert ez senkinek nem jó......

...de,tudod mit!!!!...menj el és lehet,hogy olyat meglátsz benne amit eddig nem..lehet,hogy szuper lesz....nem mindig a jó pasik a jó pasik!!!!..adj egy esélyt neki és magadnak...mert lehet,hogy óriási szerelem lesz!!!!!!!

2011. szept. 26. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Én tovább olvastam, és én se értelek.

De irányelvek a szitura, kulcsszavakba megfogalmazva:

EGYENESSÉG

JELLEMESSÉG

ŐSZINTESÉG

KORREKTSÉG

Szóval másik randin mond el neki, hogy nem jön be. Te is nagyon aranyosnak kedvesnek tartod ,de nem fogott meg. Ennyi. A fiúk utálják ,ha "kíméletes" vagy velük ,mert nem vall egyenes jelemre és jobban megsértődnek, mert érzik a szánalmadat, és az nekik kb. olyan szarul esik, mintha leimpotenseznéd.

22/L

2011. szept. 26. 09:46
 5/8 A kérdező kommentje:

...ez így tényleg nem jó tőled!!!!

.szánalomból senkinek ne adjunk reményt,mert ez senkinek nem jó......

...de,tudod mit!!!!...menj el és lehet,hogy olyat meglátsz benne amit eddig nem..lehet,hogy szuper lesz....nem mindig a jó pasik a jó pasik!!!!..adj egy esélyt neki és magadnak...mert lehet,hogy óriási szerelem lesz!!!!!!

Lehet, hogy igazad van 09:42.. az biztos, hogy nem jóképű, de az annyira nem is lényeges, viszont nagyon rendes. Meggyőztél..ha jól sikerül..szerintem adok neki egy esélyt:)

2011. szept. 26. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok 09:42

na,ennek nagyon örülök,hidd el,veszteni nem vesztesz semmit!

..drukkolok nektek....ez lehet,hogy tényleg rendes gyerek!!!

..majd írj nekem,hogy mi volt!!!!!

2011. szept. 26. 09:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, ez annyira kínos.

Én online ismerkedtem meg valakivel. Jó fej volt, képre is tetszett aztán a találkozó előtti napon benyögte hogy nem ő van a fotón. Küldött magáról képet. Olyan csúnya mint az ördög. Inkább lepattintottam, hogy szerintem elhamarkodtuk a dolgot. Szerintem nem tűnt fel neki hogy pont a kép látta után történt ez a nagy pálfordulás, mert tovább írogatott aztán igyekeztem egyre ritkábban válaszolgatni és pár nap múlva elhallgatott ő is szerencsére.

2011. szept. 26. 11:00
 8/8 anonim válasza:
100%
korod?
2011. szept. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!