Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám azt a pasit lekoptatni, aki nekem nem tetszik?
Sziasztok.:D
Én egy 15 éves csaj vagyok.Elég sokszor előfordul velem, hogy elmegyek valahova és másnap msn-en ír hogy szia én vagyok az aki tudod..stb..vagy még az nap üzenget vagy odajön.de nekem nem tetszenek :S hogyan tudnám őket lekoptatni úgy hogy ne legyen sértő:$.. De hazudni se szeretnék hogy van barátom v ilyesmi..Légyszi segítsetek!.!
Előre is Köszi
..15/L..
Nem én adom meg hanem megszerzik..
am az a lényeg,hogy hogy koptassam le ha neem érdekel..de azért ne legyek vele nagyon durva:S
Köszii..(mindenkinek)
de am tényleg nem felvágásként írtam ki :/
ez nem menőzés csak nem tudja hogy lehet nem bunkón lekoptatni vkit :)
figyelj én ebben már profi vok (nemmenőzés utálom.. ) szoval mondd meg neki nyiltan az a legegyszerűbb és őszinte is. mond h bocsi de nem jössz be. ennyi. ha meg ezek után is nyomul nagyon durván akkor én azt szoktam mondani,h: fogd már fel h nemjössz be és kopj le . stb :D hajrá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!