Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Feladjam? Vagy Harcoljak...

Feladjam? Vagy Harcoljak tovább? Megéri?

Figyelt kérdés
Nyáron leszek 18 ! Apa 7 éve egyedül nevel! De ő is külföldön dolgozik lassan 3 éve! Vannak álmaim és céljaim amit elakarok érni,de annyira a padlón vagyok,hogy lassan mindent feladok! Segítsetek pár tanáccsal! Előre is köszönöm :/
2011. dec. 29. 15:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Te vagy az a "rokonokáltalutált" kislány?

Apuddal nem lehet telefonon vagy cseten megbeszélni a problémákat? Nemsokára 18 leszel, azt teszel amit akarsz utána.

Ne add fel az álmaidat, ha nincs akivel beszélj a dolgaidról, keress valakit, én is tudok tanácsot adni, ha akarod, magánba írhatsz.

2011. dec. 29. 15:54
 2/9 A kérdező kommentje:
KÖszi
2011. dec. 29. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
semmiképpen ne add fel azért a céljaid, mert nem foglalkozik veled a családod.. épp ennek kellene téged motiválni, hogy ha te leszel szülő, mindent meg tudj adni a gyerekednek.. ha akarod nekem is írhatsz:)
2011. dec. 29. 15:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit idősebben mint te kimentem Angliába. Tudsz angolul? Mondjuk én alapfokon beszéltem. Most már rengeteg állás van kinn: [link]

Kimennél egyet kirándulni egy el hotelba és keresnél magadnak elsőként egy kisegítő konyhai munkás munkát mondjuk.

Gondolom ha már majdnem 18 vagy talán van valami szakmád... de ha nincs az se gáz.

Ha nem tudsz angolul, akkor menj el és legalább egy alapfokot csinálj.

Ha itthon akarsz maradni, akkor keress egy jó szakmát amivel megélhetsz. Mit tanultál? Bár én a helyedbe kihúznék ha semmi se köt ide erősen.

2011. dec. 29. 15:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Sima Gimi még másfél év érettségiig. Külföldre tervezek! Érettségi után kiakarok menni egy évre Angliába! Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok sokat segít ez nekem !:)
2011. dec. 29. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Bármi is az álmod/célod ne add fel! Jó ha az embernek vannak tervei. Egyébként mitől vagy padlón ha szabad tudni? Mert egyedül vagy?
2011. dec. 29. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:
2011. dec. 29. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nem lehet könnyű... Engem is értek hasonló esetek. Engem és az öcsémet a nagymamám nevelt fel annak ellenére, hogy anya velünk lakott/lakik. Mindig voltak problémák a családban, de azért nem reménytelen az esetem. Hidd el a tiéd sem. Én is 18 vagyok, és szintén másfél év múlva érettségizem. Remélem el tudok menni külföldre és új életet kezdhetek. Neked is kívánom! :)
2011. dec. 29. 17:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Neked is sok sikert mindenhez!:D
2011. dec. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!