Titeket az ilyenek nem idegesítenek?
A megszállott helyesírás ellenőrzők.
Mert oké, hogy a helyesírás az alap, engem is idegesít ha valaki j-vel írja pl a milyen-szót vagy w-vel ír stb, ezt megértem.
De én az olyanokra gondolok akik, ha véletlen beütök egy plusz betűt és nem veszem észre, vagy elírok valamit véletlen, elkezdenek csak ezzel foglalkozni, a kérdésre meg nem válaszolnak. Hanem oktatják hogy szerintük hogy kell helyesen írni, holott csak 1 vagy 2 elgépelésről van szó.
Ami a legidegesítőbb, az az, hogy még a kérdésre sem hajlandó válaszolni, csak beleköt abba amit írtam.
Titeket az ilyenek nem idegesítenek? Ebbe mi a jó, hogy ennyire bele kell kötni 1 vagy 2 apró hibába?
(bár az ilyeneket mindíg lepontozva látom, az én kérdésemnél pedig én magam pontozom le)
Ti mit gondoltok?
Hát engemet is idegesít és néha nagyon felbosszant.
Vagy van amikor nemtudom,hogy egy szavat hogyan kell helyesen írni és nem nézek utána akkor is sokszor az első válaszoló is beleköt.Volt egy olyan kérdésem még nagyon régen,hogy mit vigyek magammal nyáron,ha ide és ide utazom.És a kérdés alá azt írtam valahova,hogy szokok és az első válaszoló azt írta,hogy egy helyesírási könyvet mivel nincs olyan szó,hogy szokok.De normális válszat nem tud a kérdésemre írni csak orrom alá dörgöli,hogy milyen nagyot hibáztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!