Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki mezítláb az utcán?

Ciki mezítláb az utcán?

Figyelt kérdés

Hülyének nézed azt az embert aki mezítláb megy az utcán?

Én szoktam. 18/F

2009. máj. 14. 15:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ciki...Szerintem neki mezítláb megy az nagyon laza ember,és nekem szimpi..Én is szoktam mezítláb menni,főleg ha feltöri valami a lábamat,de pl. ha esik az eső,és álazok,akkor is le szoktam venni..tudod milyen jó esőben mmezítláb?!Próbáljátok ki!...Igaz a multkor belement egy üvegdarab a lábamba,de 5 perc alatt kiszedtem!:)))
2009. júl. 19. 10:06
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"A 60-as évek végén DIVAT volt mezítláp mászkálni. A fiatalok kiöltözve, kezükben a szandállal,papuccsal, de mezítláp járkáltak az utcán."

A mi szűk, 4 fős bandánk ezt csinálja XD Lemegyünk a perintpartra játszani, sétálgatni és amikor elunjuk magunkat, bedobjuk a papucsot a vízbe! :D És futunk utánuk, legalább 400 métert, mezítláb. Utána meg akihez megyünk, addig a kezünkben a papuccsal sétálunk. Meg-meg nézegetnek minket, de nem kiröhögnek meg ilyenek, csak megmosolyognak, mert jól érezzük magunkat! :))

2009. júl. 19. 11:36
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézem hulyének... Tavaly nyáron végigmentem a városon mezítláb, lány vagyok:)

Amúgy anyámnak a pasija mindig mezítláb van.. Akármilyen messzire is megy.. és még nem is visz cipot!

Csak télen hord...

2009. júl. 19. 17:31
 24/31 anonim ***** válasza:
78%
Ennek a kérdésnek semmi értelme, aki azt mondja h nem ciki azt felpontozzák, aki azt mondja h ciki azt meg le, ilyen egyszerű.
2009. júl. 19. 19:21
 25/31 A kérdező kommentje:
Én csak a véleményekre vagyok kíváncsi, nem pontozok senkit. Elfogadom hogy ki hogy vélekedik ehhez. Szerintem itt a pontozásnak nincs semmi értelme! Amúgy további válaszokat is várok és köszönöm az eddigieket is!
2009. júl. 19. 22:51
 26/31 anonim ***** válasza:
88%

Egy kicsit nekem is fura a kérdés feltevése.

Én sokat vagyok utcán mezítláb. Nem érdekel, hogy ki szerint ciki. Néha rám csodálkoznak egy bevásárlóközpontban, vagy egy gyorsétteremben, de nem nagyon zavar. Főleg a gyerekek teszik szóvá a szüleiknél. ("Nézd! A bácsi mezítláb van...") :o) Na most egy kopasz emberre kb. ugyanez a gyerek reakciója. Akkor most ciki kopasznak lenni? (És ha kopsz vagyok és úgy megyek mezítláb az utcán, az már halmazati bünti lesz?) ;o)

Szóval én (41/F) amikor csak lehet és jól érzem magam cipő nélkül, akkor így megyek az utcán, a természetben, a füves téren, így vezetem az autómat (nem, nem balesetveszélyes), így megyek be az üzletekbe stb. Aki szerint ez ciki, az az Ő problémája, engem a nagyon forró aszfalt és néhány üvegtörmelék jobban tud zavarni, mint a mások véleménye a dologról. :oP

2009. júl. 20. 11:27
 27/31 anonim válasza:
100%
Szerintem nem az, de én csak otthon vagy a kertben vagyok mezítláb.
2009. szept. 1. 19:40
 28/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, én is szoktam mezítláb mászkálni az utcán, semmi bajom nem lett tőle, sőt kellemes dolog. A piszkot meg le lehet mosni. Sajnos itt elég nagy az intolerancia, ez látszik a válaszokon is.
2011. ápr. 24. 16:49
 29/31 anonim ***** válasza:
"ez látszik a válaszokon is" - helyesbítenék, csak a negatív válaszokat értettem. Szerintem a bunkó, önző viselkedés a ciki, a szemetelés, a füst fújása a másik képébe stb. Most nem mindegy, hogy öltözik valaki? Egy csomó fórum elemzi, hogy a hordott ruhák kb 90%-a valakinek "ciki".
2011. ápr. 24. 17:30
 30/31 anonim ***** válasza:

Én egy időben éjjel mászkáltam így, pont azért, hogy a cikizősekkel ne találkozzam. Egyszer egy erdőszélen még rám is "köszönt" egy vaddisznó, akkor nem volt idő gondolkodásra: ösztön-üzemmód be, és spuri! Furcsa mód pozitív élmény volt így futni (leszámítva, hogy esetleges kísérőm is akadt), megmagyarázhatatlan bizalom volt bennem, hogy nem lépek bele semmibe a sötétben. Így is lett, és a bestia sem követett.

Nem vette el a kedvem a mezítláb járástól, csak éjjel nem mentem többet arrafelé. :)

2011. szept. 15. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!