Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki mezítláb az utcán?

Ciki mezítláb az utcán?

Figyelt kérdés

Hülyének nézed azt az embert aki mezítláb megy az utcán?

Én szoktam. 18/F

2009. máj. 14. 15:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Cikinek nem ciki, szerintem mindenki csináljon amit akar, más véleménye meg ne érdekelje... egészségére neki! :)

Volt hogy vizsgázni mentem be mezítláb, mert feltörte a lábam a papucs és nem tudtam benne menni... az első sarok után lerúgtam és mezítláb mentem be a suliba, pedig nem a szomszédjában lakom. :)

Bár mondjuk ahol én lakom, Bp belvárosában nem túl jó ötlet csak úgy mezítlábazni, mert elég sok dologba bele lehet lépni... Gondolok itt az üvegszilánkokra és társaira.

L/15

2009. máj. 14. 16:37
 12/31 anonim ***** válasza:
98%
Én a suliba akarnék mezitláb járkálni, de szerintem furcsán néznének rám :D 16/L
2009. máj. 14. 17:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nem ciki, nyáron én is szoktam, Vagy mondjuk, hogyha tollasozok, és idegesít a papucs a mozgásban akkor is leveszem. Jó meleg az aszfalt. De a fűben legjobb mászkálni. De mondjuk buszra nem szállnék mezítláb, az biztos, max. itthon és a környékünkön, suliban is szoktam rendezvényeken, mint farsang, sulinapok meg ilyenek. 13/L
2009. máj. 14. 17:21
 14/31 anonim ***** válasza:
98%

Én is mentem már mezítláb, de az kényszerhelyzet volt, véresre kínozta a cipő a lábam, a megállótól a kezemben vittem hazáig.

Szerintem inkább veszélyes és gusztustalan, mint ciki. Gondold csak el, mi mindenbe beleléphetsz! Előttem már sokmindent fölsoroltak, nem írom le újra, inkább kiegészítem. Láttam már részegeket a járdára (és a mellette lévő fűre) hányni, pisilni, olyan is volt, aki másra is vetemedett ugyanezzel a lendülettel... Használt, nyúlós rágógumi, óriási "zselés" köpetek, vérfolt. Lehet, hogy ezek többnyire "láthatatlanok" de attól még ott vannak. Senki sem fog mikroszkóppal ellenőrizni minden talpalattnyi területet a következő lépés előtt. Amibe tömény állapotába nem lépnék bele, abba hígítva sem.

Viszont garantáltan tiszta helyen (pl. a kertem) szívesen mászkálok mezítláb, ha kellemes az idő. Természetes terepen valóban jót tesz a mezítlábas séta. Fű, földút, kavics, de nem az éles kő. Végül pedig eldobnám magam egy néptelen kis szigeten a derékig érő fűben és nézném a felhőket, szagolnám a friss, tiszta levegőt. :) (Aztán leráznám magamról a hangyákat! :))) )

2009. máj. 14. 23:25
 15/31 A kérdező kommentje:
Városban gondoltam, jelen esetben Pesten. Én nem nagyon félek, mivel az olyan látványos dolgokba cipővel sem lépek bele. Amit meg nem látunk az mindenhol ott van. Egy korlátra is bárki bármit "önthet" és utána megfogod. Én kifejezetten szeretek így flangálni mert jó érzés, bizonyos esetekben egészséges is. Még várok további válaszokat!
2009. máj. 15. 19:57
 16/31 anonim válasza:
44%
veszélyes, gusztustalan és ciki :D
2009. máj. 16. 20:02
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan nem. Ha lehet, magam is így vagyok. Magamat sem nézem hülyének. Ha más annak néz, az ő dolga. :o)

[link]

2009. máj. 20. 13:42
 18/31 anonim ***** válasza:
23%
Majd felveszed a cipőt/papucsot ha megcsíp 1 darázs vagy szögbelépsz, de nyugodtan lehet próbálkozni, de komolyan szerinted miért találták fel a lábbelit? :)
2009. júl. 18. 23:43
 19/31 anonim ***** válasza:
87%
Én igen, de csak mert beleléphet bármi sz.arba, ami megsebzi vagy fertőz. De pl. ha a parttól meg az apartmanig vagy hasonló és egy szál fürdőgatyában van akkor nem.
2009. júl. 19. 00:02
 20/31 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem szánalmas, csak a roma gyerekek meg a kukások mászkálnak mezítláb... Ja meg a bolondok, akik azt se tudják, mivan. Én biztos hülyének néznélek XD Mondjuk engem nem érdekel, mibe lépsz bele, te bajod, nem az volt a kérdés, sztem CIKI.
2009. júl. 19. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!