Volt már, hogy mezítláb járkáltál az utcán? Milyen volt?
Volt olyan.:) Amikor erősen esett az eső, és már olyankor is, amikor nagyon törte a lábam a cipő, és már elegem lett.:D
Amúgy jó volt, csak akkor rossz, amikot rálépsz valami kis kavicsra, vagy valami szúrós dologra.
Nagyon szerettem..amíg egyszer bele nem léptem egy fél sörösüvegbe, ami elvágta a lábamon az artériát...priccolt a vérem, sok el is folyt..ügyelet lett belőle, meg tetanusz, plusz 3 hét szenvedés..és a helye a mai napig megvan. Egy tökéletes L-betű.:D Nos, azóta valahogy rettegek a mezítláb mászkálástól,rosszul vagyok tőle. Pedig szerettem.
21/L
Szia! Volt már ilyen többször is. Egyszer nyáron este felé át kellett menni a szomszédba, és nem volt időm cipőt venni. A forró betonon rohantam át, nem volt rossz, csak a talpam égett egy kicsit. Máskor is volt ilyen. A táborban azt mondták, hogy csak várost nézünk. Ezért hát papucsot vettünk fel a barátnőmmel. De közben kiderült, hogy az állatkertbe is megyünk, ami a hegy tetején volt. Hát fel kellett menni. A kavicsos úton nehéz volt a papucsban kullogni, ezért levettük azt. A lábunkat eléggé törték a kövek, de jobb volt, legalább nem szakadt el a papucsunk.
Hát ennyi!
laviki
apuval haza koncertről
meg haverokkal, miután futkoztunk a tóban :D
normális vok, igen :D
Falusi vagyok, nyáron mezítláb járok XD mármint otthon. Azért annyira nem vagyok tajparaszt, hogy elmenjek pl. boltba mezítláb XD
De azért vannak ritka alkalmak:
Szegeden, a Radnótiba járok. Évnyitón nekem meg két bnőmnek nagyon feltőrte a lábát a cipő. A Radnótitól egészen az Ortutay kollégiumig gyalogoltunk ünneplőben, mezítláb. Ez 1,7 km, és nem a mellékutcákon XD megnéztek minket, de mi csak nevettünk :D
Szabadságot ad, nagyon jó érzés. Hát igen: szilánkokra nem árt figyelni, illetve aszfaltút-emelkedőn nagyobbat lépni, mert könnyű belerúgni a betonba.
Bár én már mentem éjjel erdőszélen, olyan helyen, ahol vaksötét volt, nem láthattam, hová lépek: ott csak az segít, ha kiiktatod a félelmet, mert még kivívod magad ellen a sorsot. :) Viszont nyári éjszakákon a szentjánosbogarak mutatják, hol az út - nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!