Végig bírod nézni sírás nélkül?
De nézd meg teljesen végig:)
Nekem nem sikerült, pedig nem vagyok egy érzékeny típus:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uQKik..
16/L
Én ezt tegnap néztem.Azt hittem sikerülni fog, de nem.
Már a télapós kislánynál kezdtem érezni hogy nem fogy menni.Ahol meg mondja a kisfiu az apukájának hogy hiányoztál apa (missed too daddy), ott eltőrt a mécses.
Egyáltalán nem tudok meghatódni ezen a videón, mert az usa egy szemétláda mocskos háborúkreáló nemzet. Utálom őket, megérdemlik a sorsukat. Az újonnan kifejlesztett fegyvereik tesztelésre, még képes a saját nemzetének a lakosságát is felhasználni. Ez az igazság, ezt mind lefelejtették a videóról!
A kérdezőt megértem, majd idővel ha többet tanul, rá fog jönni Ő is dolgokra!
20/F
Kedves utolsó. Azzal a fene sok eszeddel tudhatnád, hogy nemzet nem egyenlő polgárral. Hiszed vagy sem, de az amerikai katonák nem azért mennek el Irakba, mert ők olyan szemétládák lennének. A szemétláda az, aki odaküldte őket.
És ez a videó nem arról szól, hogy milyen jó dolog is a háború, hanem azokról, akik fene tudja mennyi idő után újra találkozhattak az apjukkal/testvérükkel, akik eddig Irakban szolgáltak. Ne arra gondolj, hogy mi a háború lényege, gondolj arra, mit érezhetett az a kislány, aki talán évekig nem láthatta az apját, vagy a feleségre, aki nap mint nap érte imádkozott.
19:35 vagyok,
az a helyzet, hogy tudom miről van szó. Az én Édesapám katonaként halt meg. Nem kell bemutatni a helyzetet! De akkor is amerika megérdemli a sorsát. Dögöljenek bele a saját hülyeségeikbe. Bocs de én ezek után már más szemmel nézem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!