Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy éljem túl a munkahelyemet...

Hogy éljem túl a munkahelyemet? 22/n

Figyelt kérdés

Egész eddigi életem arról, szólt, hogy menekültem a múltam elől. Olyan iskolába jártam, ami tele volt normálisan viselkedni képtelen cigánygyerekekkel, akik mindenkibe belekötöttek. Én érzékeny típus voltam/vagyok, nem igazán bírtam ezt. Általános után olyan iskolába jártam, ahol nem voltak efféle személyek, kollégista voltam, új környezet, új élet, aztán fősuli. Eredetileg rajztanár akartam lenni, viszont nem tudtam volna elviselni ezeket az embereket, így elmentem képi ábrázolás, festő szakra. El is végeztem. Munkát nem találok ahol lakom, és közmunkán beosztottak pedagógiai asszisztensnek. Vagyis újra olyan gyerekek között vagyok, mint annak idején, és egyáltalán nem tisztelik a felnőtteket, csúnyán beszélnek, és nem lehet rájuk szólni, mert akkor a kedves anyuka, apuka, nénjük, bátyjuk befárad az iskolába helyretenni azt a nevelőt, tanárt, amelyik szólni mert a tündérbogarukhoz.

Nincs erős hangom, nem tudom őket túlordítani, verni meg nem lehet senkit.

2011. dec. 2. 06:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármikor válthatsz munkát sőt már előtte jobban gondolkozni kellett volna, amúgy meg mondhattad volna hogy nem fogadod azt el hanem pl. tegyenek téged is gazt gereblyézni igaz kint lettél volna de ott tényleg nincs ilyen, ilyenkor a legszarabb a közmunka mert hideg van.

Itt a nők pl. konyhán segédkeznek, vannak sokan a teszkóba, páran a helyi vállalkozóknál kipakolnak árút (élelmiszer), vannak varrónők, van aki takarít az orvosiba, vannak kocsmárosoknál kiszolgálók, hát ez van végül is ha az ember nem megy el sehova.

Fiatal vagy még mindég kereshetsz vmit akár még mobiltelefon összeszerelést is igaz ott 3 műszak van de jól fizet.

2011. dec. 2. 07:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Változtatnod kellene, az biztos, mert a sok fölösleges stressz nem fog jót tenni ilyen fiatal nővel hosszú távon.

Nem is értem mi motiválja az embereket hogy tanítónak, tanárnak álljanak, mert ahogy fogalmaztál, semmi tiszteletet nem kapnak a mai gyerekektől. Bármi más munkával jobbal meglennél mint ezzel, még az utcaseprőnek is jobb mint cigánygyerekekbe tiszteletet nevelni.

2011. dec. 2. 08:25
 3/3 anonim válasza:
Gyorsan valts munkat a sajat erdekedben! Tapasztalatbol irom hogy egy ido utan be fogsz ott csavarodni :().
2011. dec. 2. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!