Egyedül leszek karácskor. Hogyan éljem túl?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 20:46
1/13 anonim válasza:
Én is egyedül leszek. Azért ez csak egy nap nem kell nagy felhajtást csinálni belőle.
3/13 anonim válasza:
Én is egyedül leszek,de emiatt nem leszek búskomor.Zenét hallgatok,megnézek valamilyen régi karácsonyi filmet,vagy olvasok.amihez éppen kedvem lesz.
4/13 anonim válasza:
Én Szenteste egy rokonommal leszek, de a többi nap egyedül. Valahogy csak eltelik ez is..
5/13 anonim válasza:
Én meg SAJNOS nem leszek egyedül, pedig az lenne az igazi, zenehallgatás, egyedül kávézni és élvezni a hangulatot, de ehelyett őrültek mindenhol.
6/13 anonim válasza:
Karácsony is olyan nap mint a többi, én nem leszek egyedül, pont ezt utálom benne hogy nem hagynak békén.
Foglald el magad valamivel ha másképp nem megy.
7/13 A kérdező kommentje:
hát, ez azért nem olyan, mint a többi nap. mindenki olyan emberekkel van, aki fontosak számára (minimum szülők, barátnő, később család)
Akinek ez nem adatik meg ez meg nagyon szomorú...
2009. dec. 23. 02:16
9/13 anonim válasza:
Keress valami idiótát ha annyira szeretnél valakivel lenni.
10/13 anonim válasza:
Nemsokára ki kell írnom az én kérdésemet is: A családdal leszek karácsonykor. Hogyan éljem túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!