Utálom :@ Hogy éljem túl a következő évet? 14/l
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiu aki mindenkit baszogat de az a baj h csak a fiukat meg engem -.- a fiuk utálják de az összes barátnőm odavan h mennyire jófej meg minden -.- folyton azzal basztat h "nagy seggű" meg ijenek :"((pedig csak kicsit vastagoabb a combom az átlagnál) de nem tudok visszavágni mert ugyis durvábban vág vissza -.- megpróbáltam nem figyelni de mindenki röhög rajta amikor ilyet mond :S még a bnőim is :S és amikor elmegyünk valahová a bnőimmel áltelában ő is jön és oltogat a többiek meg röhögnek :"( segítsetek légyszi mert nem fogom kibírni vele még 5 évig :|:"(2010. aug. 16. 13:23
1/41 anonim válasza:
Basszál le neki egyett. Bár nem tudom ezek a gátlástalan köcsögök h reagálnának rá...
19/F
2/41 A kérdező kommentje:
Köszi ... =/
2010. aug. 16. 13:31
3/41 anonim válasza:
rúgd tökön!!!!! Az a biztos !! De úgy , hogy ne öröklődjön a rohadt alpári köcsög gén!!!! És megmentetted a földet !
5/41 A kérdező kommentje:
Majd megmentem a földet XD am köszi :) amugy meg mért lenne belém szerelmes azzal hogy azt mondja: nagy a segged ??:O:O
2010. aug. 16. 13:37
6/41 anonim válasza:
Amikor legközelebb b@aszogat csapd arcon és higgadtan sétálj el... Hidd el, nem fog tudni mit csinálni
7/41 anonim válasza:
Talán beszélgess el vele kettesben, hogy miért csinálja ezt veled...Bár nem tudom, hogy egy ekkora tuskóval mit lehet kezdeni...:S
8/41 A kérdező kommentje:
Hát beszélni tuti nem mert akkora egy ... , hogy nem halgat meg csak röhög meg cseszeget:_S
2010. aug. 16. 13:42
9/41 anonim válasza:
Agyald meg. De komolyan. Ez csak oltogatás. Oltsd vissza! Odamész, durr egy pofon, vagy ha elég belevaló vagy, akkor jól elpics.ázod, és azt mondod: Hát, Neked sem épp a legkisebb, drága barátom... Ezen vagy mindketten nevettek, vagy pedig látni fogja a fiú, hogy veled nem igazán kellene így szórakozni. Tényleg, ezzel jól eltudtok akár hülyéskedni is. Még a végén teljesen más színben fogjátok látni egymást. Nevess rajta Te is. :)
10/41 A kérdező kommentje:
Hát nem olyan könnyű ezen nevetni -.-"
2010. aug. 16. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!